Συνέντευξη στη Σπυριδωνία Κρανιώτη

Κάμερα – Φωτογραφίες: Νίκος Χριστοφάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σέβομαι και αγαπώ την τέχνη μου και δεν θέλω να βγω απροετοίμαστη στον κόσμο. Οργανώνω την κάθε λεπτομέρεια στις συναυλίες μου και δουλεύω σκληρά…Ο έρωτας είναι αναγκαίο συναίσθημα στη ζωή του ανθρώπου και σίγουρα αν δεν έχεις νιώσει ένα συναίσθημα δεν μπορείς να το τραγουδήσεις»
τόνισε μεταξύ άλλων η Φωτεινή Δάρρα στο zougla. gr με αφορμή την επερχόμενη συναυλία της στον «Παρνασσό».

Η ταλαντούχα καλλιτέχνις μετά την πολύ επιτυχημένη sold out παράστασή της στην ιστορική αίθουσα Φ. Σ. «Παρνασσός» στο κέντρο της Αθήνας με τίτλo «Τα Πάθη από τον Έρωτα» που συγκίνησε κυριολεκτικά και μάγεψε με την ερμηνεία της, επιστρέφει για τη συνέχεια σε μία ακόμη μοναδική βραδιά στον ίδιο χώρο το Σάββατο 8 Απριλίου 2017.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Φωτεινή Δάρρα διανύει μια εξαιρετικά δημιουργική περίοδο με πολλές ζωντανές εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό αλλά και ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο «Οι Σκάλες».Τους στίχους του νέου single υπογράφει ο Μάνος Ελευθερίου και τη μουσική ο Δημήτρης Παπαδημητρίου.

«Νιώθω άγχος για το αύριο και μεγάλη αγωνία για το πώς ο κόσμος θα ξεπεράσει την κρίση αξιών που έχει δημιουργηθεί γιατί η ηθική κρίση προηγήθηκε της οικονομικής… Eίναι ανάγκη να συνεχίσουμε να βοηθάμε ο ένας τον άλλον να μην γίνουμε απάνθρωποι…Εύχομαι να μπορέσουμε σε μια Ελλάδα που αντιμετωπίζει μεγάλες δυσκολίες να είμαστε δημιουργικοί και να συνεχίσουμε να παλεύουμε» επεσήμανε η δημοφιλής καλλιτέχνις.

Επιπλέον τόνισε: «Ο ρόλος της τέχνης δεν αλλάζει είναι ο ίδιος πάντα. Η αληθινή τέχνη έχει ως στόχο να περιγράψει και να αποδώσει τη ζωή με έναν ιδανικό τρόπο και να κάνει τους ανθρώπους καλύτερους.»

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα για τη συναυλία στον Παρνασσό

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης