H Danai Nielsen συνεχίζει τις δημιουργικές παραγωγές παρουσιάζοντας το «Lion Zion» ένα ακόμα νέο single το οποίο κυκλοφορεί από την United We Fly.

Ένα μήνα μετά το release του single Mermaid, η Ελληνοδανή καλλιτέχνις επανέρχεται με ένα νέο κομμάτι που υπακούει σε αυτό που η ίδια έχει πει ότι χαρακτηρίζει τα περισσότερα τραγούδια της: βιωματική ειλικρίνεια. Κάθε single και video clip που κυκλοφορεί αποτελεί ένα ολοκληρωμένο έργο που έχει στο επίκεντρο είτε κοινωνικά θέματα, είτε τις ανθρώπινες σχέσεις, πάντα μέσα από την προσωπική της οπτική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κι ενώ το Mermaid έθιγε το πολύ σοβαρό θέμα του female trafficking, το Lion Zion μας μιλάει για τη «ζούγκλα» που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, τόσο μέσα μας όσο και γύρω μας, για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε κατά τη διάρκεια της ζωής μας, στην προσπάθεια να βρούμε ο καθένας τον ξεχωριστό μας σκοπό και τον πραγματικό και ιδανικό μας εαυτό.Το Lion Zion είναι μια storytelling μπαλάντα γραμμένη κυρίως σε πιάνο και «ντυμένη» με ένα ονειρικό video clip το οποίο μόλις κυκλοφόρησε.

We need to go in the middle of our jungle
We need to go and find our Lion
And ask for Zion

Η μουσική και η ενορχήστρωση δημιουργούν την ιδανική αντίθεση και εν τέλει ένα ολοκληρωμένο σύνολο μαζί με τους στίχους φτιάχνοντας ένα ακόμη τραγούδι της Danai Nielsen που θα ακούμε στο repeat. Το video clip δημιουργήθηκε από την ίδια και τις στενές της συνεργάτιδες Αίγλη Δράκου και Σοφία Παππά, κάνοντάς το γυναικεία υπόθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης