Η νέα παράσταση της ομάδας σύγχρονου χορού «Στέρεο Νερό» με τίτλο «DALGA – ΚΥΜΑ» παρουσιάζεται για τρεις μόνo βραδιές στο ιστορικό νυχτερινό κέντρο «Χαλκιάς Παλλάς» στην Πλατεία Καραϊσκάκη.

Δυνατή επιθυμία, πόθος συχνά ανεκπλήρωτος, καημός, διακαής έρωτας.
Μια απόπειρα σωματικής έρευνας πάνω στο λαϊκό ιδίωμα. Η έκφραση, η εξωτερίκευση ενός συναισθήματος που έρχεται σφοδρό σαν κύμα να ταράξει τον εσωτερικό μας κόσμο. Ένας χορός που αναμετράται με την προσωπική μας ιστορία, τη συλλογική μας μνήμη, το θάνατο, τον έρωτα. Ένας μοναχικός χορός με υπόγειο συντακτικό που άλλοτε με λαγνεία και άλλοτε δωρικά και λιτά προσπαθεί να υπερβεί τη στιγμή. Ένας χορός στοχαστικός, αξιακός, ένας χορός δήλωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια δημόσια εξομολόγηση που χορεύεται νύχτα, σε κατάστημα διασκεδάσεως, με τη συνοδεία λαϊκής μουσικής. Ένα σιγοτραγούδισμα που ψάχνει να βρει το βηματισμό του, λίγο πριν γίνει ένα ουρλιαχτό επίδειξης. Η ανάγνωση μιας κοινωνίας που αναστενάζει και τραγουδά την ίδια στιγμή. .

Το έργο είναι επιχορηγούμενο απo το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Arc For Dance Festival / 22 Οκτωβρίου 2017, υπό 30λεπτη short version.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χορογραφία / Σύλληψη: Eύη Σούλη
Βοηθός χορογράφου: Kατερίνα Φώτη
Πρωτότυπη μουσική σύνθεση: Jan Van de Engel
Σκηνογραφία: Μαριλένα Γεωργαντζή
Ενδυματολόγος: Αγγελική Κοτρώνη- Maiden Brand
Δραματουργός: Γιώλικα Πουλοπούλου
Video credits: Γιώργος Μπακάλης
Photo credits: Stephie Grapes
Φωτισμοί: Μαριέττα Παυλάκη, Αλέξανδρος Θεοφυλάκτου
Παραγωγή: Ομάδα Σύγχρονου Χορού Στέρεο Νερό/ Stereo Nero Dance Co.

Ερμηνεία – Συνδημιουργία υλικού: Κατερίνα Φώτη, Ηλίας Χατζηγεωργίου, Μαργαρίτα Τρίκκα, Δημόκριτος Σηφάκης

Χαλκιάς Παλλάς

Ψαρρών 4, Μεταξουργείο/ Πλ. Καραϊσκάκη, Αθήνα

τηλ. κρατήσεων 6947739492 | Ώρες που μπορείτε να καλείτε 11.00 -16.00

Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ με μπύρα (στο χώρο θα λειτουργεί μπαρ και θα παραμείνει ανοιχτό για λίγες ώρες μετά το πέρας της κάθε παράστασης) | Διάρκεια: 45’ λεπτά | Ώρα έναρξης 21.30

4 – 5 – 18 Μαρτίου 2018

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης