Το τελευταίο άλμπουμ της Lady Gaga ήταν το σάουντρακ για την ταινία του 2018 «A Star Is Born» και με αυτό κέρδισε πολλά βραβεία Grammy και το Όσκαρ για το Καλύτερο Πρωτότυπο Τραγούδι. Στην αρχή της εβδομάδας η σταρ της ποπ επιβεβαίωσε τις υποψίες των θαυμαστών της: στις 10 Απριλίου κυκλοφορεί καινούργιο άλμπουμ της με τίτλο «Chromatica».

Οι παρατηρητικοί θαυμαστές της πρόσεξαν τον τίτλο γραμμένο με μικρή γραμματοσειρά στη διαφήμιση που η ίδια χρησιμοποίησε για να ανακοινώσει, την περασμένη Παρασκευή, το καινούργιο σινγκλ της «Stupid Love» (το έγραψε μαζί με τον Max Martin, στην πρώτη συνεργασία τους στην καριέρα της).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το καινούργιο LP -το έκτο της- θα περιλαμβάνει 16 τραγούδια και παραγωγοί είναι οι BloodPop και Lady Gaga. Τι είναι, όμως, Chromatica;

Μιλώντας με τον Zane Lowe, τον Νεοζηλανδό DJ (σε ραδιόφωνο και live), τηλεοπτικό παρουσιαστή και μουσικό παραγωγό, για τον τίτλο του άλμπουμ και το τι σημαίνει για την ίδια, η Lady Gaga αναφέρθηκε σε αυτόν σαν να επρόκειτο για μια τοποθεσία: «Ζω στην Chromatica. Βρήκα τη Γη. Η Γη ακυρώθηκε. Ζω στην Chromatica. Η Chromatica είναι μια ψυχική κατάσταση, ένα σκεπτικό, μια διάθεση».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης