Ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Γιώργος Θεοφάνους και οι υπέροχοι ερμηνευτές τους, μετά από απαίτηση του κοινού συνεχίζουν στο Baraonda music hall την επιτυχημένη μουσική τους συνάντησή με τίτλο «Ο δικός μου ο δρόμος» κάθε Σάββατο για όλο το διάστημα του Φεβρουαρίου.

Με τραγούδια δικά τους, τραγούδια που αγαπήθηκαν και έγιναν επιτυχίες, οι δύο καταξιωμένοι συνθέτες, πίσω από το δικό του πιάνο ο καθένας, παρέα με την 10μελη ορχήστρα τους και 10 εξαιρετικές φωνές, επιμένουν σε έναν μουσικό διάλογο, με συνένοχους το κοινό που γεμίζει το Baraonda music hall.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην παρέα τους προστέθηκε και η υπέροχη Πένυ Μπαλτατζή, η οποία φέρνει το δικό της προσωπικό ύφος στο πρόγραμμα.

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος και ο Γιώργος Θεοφάνους, είναι εδώ, στο ατμοσφαιρικό Baraonda music hall κι αφηγούνται με τα τραγούδια τους, Πως… Ο δικός τους δρόμος τους οδήγησε σε μια τόσο σπουδαία μουσική πορεία..

Μαζί τους οι ταλαντούχοι ερμηνευτές: Ζωή Παπαδοπούλου, Παναγιώτης Ραφαηλίδης, Βάλλια Σωμμαράκη, Αντώνης Φωκάς, Φώτης Παπαζήσης και Μαίρη Στεφανάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο ιδιαίτερο στιγμιότυπο της έναρξης συμμετέχουν ο τενόρος Αλέξανδρος Χαζάπης, ο βαρύτονος Κώστας Ραφαηλίδης, οι σοπράνο Άντα Αθανασοπούλου και Ρενίσα Λάκα. Την μουσική διεύθυνση έχει ο Ντίνος Γιωργούντζος.

Baraonda Music Hall κάθε Σάββατο.

Baraonda Music Hall

Ώρα έναρξης: 23.00

Τσόχα 43, Αμπελόκηποι

Τηλ. Κρατήσεων: 210 6441778

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης