Μετά το Σάββατο 08/02, όπου η συνθέτις και βιρτουόζος του ακορντεόν Ζωή Τηγανούρια φιλοξένησε στο ασφυκτικά γεμάτο El Convento del Arte τον Λεωνίδα Βελή, την Παρασκευή 21/02 special guests της βραδιάς θα είναι η Χριστίνα Μαραγκόζη και ο Κώστας Τηγάνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τη μαεστρία και την πρωτοτυπία που ακολουθούν τη συνθέτη σε όλη τη καλλιτεχνική της πορεία, η Ζωή Τηγανούρια παρουσιάζει μία πρωτόγνωρη μουσική παράσταση με τίτλο «Στέλιος Καζαντζίδης: H Ουράνια Φωνή του Λαού». Για πρώτη φορά στα ελληνικά μουσικά δρώμενα, ακούγονται από τη βιρτουόζο του ακορντεόν μαζί με ένα εξαιρετικό κουαρτέτο εγχόρδων, αγαπημένες μελωδίες μεγάλων Ελλήνων δημιουργών που έχει ερμηνεύσει ο Στέλιος Καζαντζίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με σεβασμό στα πρωτότυπα τραγούδια των δημιουργών, συνδυασμένα με τις συνθέσεις από την πολυετή προσωπική της δισκογραφία, η Ζωή Τηγανούρια δημιούργησε μαζί με εκλεκτούς συνεργάτες κάτι αληθινά πρωτότυπο: ένα μαγικό μουσικό χαρμάνι κλασικού, tango και λαϊκού μοτίβου με πρωτότυπες ενορχηστρώσεις, εκτελεσμένες με μοναδική επιδεξιότητα και αστείρευτο μεράκι, υπό την έμπειρη σκηνοθετική ματιά του Μάνου Αντωνίου.

Σε κάθε παράσταση φιλοξενούνται αξιόλογοι special guests, παρασύροντας το κοινό να συμμετάσχει τραγουδώντας και ανεβάζοντας το κέφι στα ουράνια!

Δείτε το βίντεο:

 

 

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

Παραστάσεις:

(21/02 και 28/02).

Τηλ. κρατήσεων: 2105200602

ώρα προσέλευσης 21:30

El Convento del Arte

 

Βιργινίας Μπενάκη 7, Αθήνα 104 36

Είσοδος: 12€

(για την ενίσχυση των σκοπών των Εν.Π.Αν.)

Συντελεστές:

Ζωή Τηγανούρια – Συνθέσεις/Ακορντεόν
Sergiu Nastasa – 1ο Βιολί
Βασίλης Κατσούλης – 2ο Βιολί
Larisa Vylegzhanina – Βιόλα
Θοδωρής Καζάνης – Βιολοντσέλο
Μιχάλης Βερβελάκης – Κλασική Κιθάρα
Γιάννης Γρηγορίου – Μπάσο
Στέλιος Γενεράλης – Κρουστά
Λουίζα Αντύπα/Ζωή Τηγανούρια – Ενορχηστρώσεις/Μεταγραφές
Ο Θοδωρής Κορόζης εμψυχώνει τον «Σαμ»
Σκηνοθεσία: Μάνος Αντωνίου

Υπό την αιγίδα του
Ομίλου για την UNESCO
Τεχνών, Λόγου & Επιστημών Ελλάδος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης