Η Τζέσι Νέλσον (Jesy Nelson) αποχωρεί από το γυναικείο γκρουπ των Little Mix έπειτα από εννέα χρόνια, για λόγους ψυχικής υγείας.

«Έπειτα από 9 εντυπωσιακά χρόνια μαζί, η Τζέσι αποφάσισε να αποχωρήσει από τις Little Mix», ανακοίνωσε η μπάντα σε ανάρτησή της στο Instagram. «Αυτή είναι μια απίστευτα λυπηρή στιγμή για όλους μας, αλλά υποστηρίζουμε πλήρως την Τζέσι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Την αγαπάμε πάρα πολύ και συμφωνούμε ότι το πιο σημαντικό είναι να κάνει το σωστό για την ψυχική υγεία και που κάνει το σωστό για να έχει μία καλή ζωή», ανέφερε η δήλωση.

Παρά την αναταραχή, τα υπόλοιπα μέλη Πέρι Έντουαρτς (Perrie Edwards), Τζέιντ Θίργουολ (Jade Thirwall) και Λι-Αν Πίνοκ (Leigh-Anne Pinnock), εξακολουθούν να σχεδιάζουν να μείνουν μαζί ως ομάδα.

«Εξακολουθούμε να απολαμβάνουμε το ταξίδι μας ως Little Mix και οι 3 από εμάς δεν είμαστε έτοιμες να αποχωρήσουμε», είπε η μπάντα, προσθέτοντας: «Γνωρίζουμε ότι οι θαυμαστές μας θα στεναχωρηθούν που η Τζέσι φεύγει από το συγκρότημα. Σας αγαπάμε τόσο πολύ και είμαστε τόσο ευγνώμονες για την πίστη σας και τη συνεχή υποστήριξη. Ανυπομονούμε να δούμε πολλούς από εσάς σε περιοδεία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Η Νέλσον μίλησε για την αποχώρησή της από το γκρουπ και στα δικά της μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 «Τα τελευταία 9 χρόνια ως μέλος των Little Mix ήταν η πιο απίστευτη περίοδος της ζωής μου», έγραψε στο Instagram τη Δευτέρα. «Η αλήθεια είναι πως το να είμαι από την αρχή στο συγκρότημα αυτό έχει επηρεάσει την ψυχική μου υγεία. Πιέζομαι συνεχώς το να είμαι σε μια ομάδα κοριτσιών και να ανταποκρίνομαι στις πολύ δύσκολες προσδοκίες».

Η τραγουδίστρια εξήγησε ότι έπρεπε να περάσει χρόνο με τα αγαπημένα της πρόσωπα και να πάρει χρόνο για τον εαυτό της.

«Θέλω να πω σε σας Τζέιντ, Πέρι και Λι-Αν ότι μου φτιάξατε μερικές από τις πιο εκπληκτικές αναμνήσεις που δεν θα ξεχάσω ποτέ», έγραψε. «Ελπίζω ότι θα συνεχίσετε να εκπληρώνετε όλα τα όνειρά σας και θα συνεχίσετε να δημιουργείτε μουσική που αγαπούν οι άνθρωποι».

Η Νέλσον έχε μιλήσει ανοιχτά για τον αγώνα που δίνει για την ψυχική της υγεία και πέρυσι αποκάλυψε ότι επιχείρησε να αυτοκτονήσει έπειτα από χρόνια εκφοβισμού που υπέστη μέσω του κυβερνοχώρου.

 Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης