Άνοιξε τις πύλες του την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 το «Φεστιβάλ Πηνειού» που διοργανώνει ο Δήμος Λαρισαίων – Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών στην κοίτη του ποταμού στη Λάρισα. Πρόκειται για ένα καλλιτεχνικό γεγονός και μια γιορτή που ξεκίνησε πριν χρόνια και συνεχίζει μέχρι σήμερα προκειμένου να αναδειχθούν τα έργα διαμόρφωσης της κοίτης και να ενταχθεί το ποτάμι στη ζωή της πόλης.

Κατά τη διάρκεια των φεστιβαλικών εκδηλώσεων, διοργανώνονται κάθε χρόνο θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, αθλητικές δραστηριότητες με επίκεντρο τον Πηνειό, καθώς και διάφορες εκθέσεις εικαστικών και άλλες δράσεις, που προσφέρουν αξέχαστες εμπειρίες σε μικρούς και μεγάλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Κεντρική Σκηνή θα ανοίξει στις 9 μ.μ. με το συγκρότημα Mr. Highway Band για να ακολουθήσουν οι Παύλος Παυλίδης & B-Movies.

Στη Β’ Σκηνή οι ράπερ Sadomas και 12ος Πίθηκος θα ξεσηκώσουν τη νεολαία με τον ρυθμό τους και τα κοινωνικά μηνύματα των στίχων τους.

Για τους πιο ρομαντικούς, στην Γ΄Σκηνή τρεις νέες τραγουδίστριες η Nalyssa Green, η Sugahspank! και η Lou is θα κάνουν αφιέρωμα στον Leonard Coen.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διάρκειά του φεστιβάλ είναι τέσσερις ημέρες, ενώ περιλαμβάνεται η 21η Ιουνίου που είναι η Ευρωπαϊκή Ημέρα της Μουσικής, πολιτιστικό γεγονός ευρείας εμβέλειας.

Η είσοδος σε όλα τα δρώμενα είναι ελεύθερη στο κοινό.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης