Η 55η τελετή απονομής των βραβείων της Ακαδημίας Κάντρι Μουσικής των ΗΠΑ (ACM) αναβάλλεται λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η βραδιά απονομής των βραβείων είχε προγραμματιστεί για τις 5 Απριλίου στο Λας Βέγκας, αλλά η εκδήλωση αναβλήθηκε για τον Σεπτέμβριο, χωρίς να έχουν ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία και ο νέος τόπος διεξαγωγής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η υγεία και η ασφάλεια των καλλιτεχνών, των θαυμαστών, της βιομηχανίας, του προσωπικού και των συνεργατών μας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα» αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ακαδημίας  Κάντρι Μουσικής.

«Τα βραβεία της ACM είναι η εκδήλωση – πυλώνας για τη βιομηχανία της κάντρι μουσικής και η Ακαδημία και η εταιρεία παραγωγής dick clark productions προσπάθησαν πολύ για να βρουν μια ασφαλή λύση για να διεξαχθεί η τελετή ώστε να μπορέσουμε να τιμήσουμε την κοινότητα των καλλιτεχνών μας» δήλωσε ο CEO της ACM, Ντέιμον Γουάιτσαϊντ.

«Στην απόφαση αυτή συνέβαλαν πολλοί συνεργάτες, ενδιαφερόμενες πλευρές και η βιομηχανία, με τους οποίους συζητούσαμε συνεχώς τις τελευταίες ημέρες καθώς η κατάσταση εξελισσόταν» πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο σταρ της κάντρι μουσικής Κιθ Έρμπαν θα έκανε το ντεμπούτο του ως παρουσιαστής της τελετής των ACM Awards, καθώς η τραγουδίστρια Κάρι Άντεργουντ που είχε τον ρόλο από το 2008, αποφάσισε να παραιτηθεί.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης