Ακόμα μια σημαντική διάκριση για την Ελληνίδα σοπράνο Αναστασία Ζαννή, η οποία άνοιξε τον αμερικανικό επίσημο αγώνα μπέιζμπολ, τραγουδώντας τον Εθνικό Ύμνο της Αμερικής ξεσηκώνοντας το κοινό, στο στάδιο των Philadelphia Phillies απέναντι στους Colorado Rockies. Ο μεγάλος σούπερ σταρ πρωταθλητής του ΝFL και μέλος του Super Bowl Κρις Μαραγκός, ελληνικής καταγωγής έριξε την πρώτη μπάλα, όπως συνηθίζεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καλεσμένοι του προέδρου Νικ Λαρυγγάκη του American Hellenic Institute που συμβάλλει για την προώθηση της Ελλάδας στο εξωτερικό σε μια εκδήλωση που γιόρτασε το αθλητικό πνεύμα και τον ελληνικό πολιτισμό. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 13 Ιουνίου.

Ο Εθνικός Ύμνος της Αμερικής είναι μεγάλη τιμή για κάθε τραγουδίστρια στον κόσμο καθώς θεωρείται και ένας από τους δυσκολότερους ερμηνευτικά. Η Αναστασια Ζαννή είχε επιλεχθεί να τον ερμηνεύσει και προς τιμήν του π. πρόεδρου ΗΠΑ Μπιλλ Κλίντον στη Νέα Υόρκη και στο Λος Άντζελες για τα Special Olympics. Με μια καταξιωμένη πια πορεία και δραστηριοποίηση κυρίως στο εξωτερικό η Ελληνίδα σοπράνο τραγούδησε πρόσφατα στη Ρώμη στο Ιστορικό θέατρο Αρτζεντίνα, όπως και τον Απρίλιο στο Ηρώδειο μόνο για αμερικανικό κοινό και με συνοδεία της Μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού, παρουσία του Αμερικανού πρέσβη και της υπουργού Τουρισμού, εκπροσωπώντας την Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης