Ανακοίνωση για τη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου - Έξτρα ημερομηνίες

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021, 10:26
Ανακοίνωση για τη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου - Έξτρα ημερομηνίες

Η εταιρεία παραγωγής εξέδωσε ανακοίνωση και ζητεί συγγνώμη για τα τεχνικά προβλήματα που προέκυψαν από τη live streaming συναυλία την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021.

Η Stray Music και ο Σταύρος του Νότου ζητούν συγγνώμη σε όσους δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν τη  συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, λόγω σημαντικού τεχνικού προβλήματος.

Με γνώμονα το σεβασμό τους απέναντι στο κοινό και το αίσθημα που μόνο μια ζωντανή συναυλία μπορεί να αποδώσει, προτίμησαν να πραγματοποιήσουν τη διεξαγωγή μιας live συναυλίας, αντί για την προβολή μιας έτοιμης μαγνητοσκοπημένης.

Δυστυχώς η τεχνολογία μας πρόδωσε και δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες της εκδήλωσης.

Αναγνωρίζοντας την ταλαιπωρία που προκλήθηκε σε κάποιους θεατές, δίνεται η δυνατότητα σε όλους -ανεξαιρέτως- να παρακολουθήσουν ξανά τη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου από την Παρασκευή 26/2 (00:01) ως και το Σάββατο 27/2 (23:59).

Η διαδικασία θέασης είναι η ίδια και χρησιμοποιείτε τον ίδιο κωδικό πρόσβασης (barcode) που αναγράφεται στο εισιτήριό σας. Ο κάθε χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει την συναυλία μέσα σε 4 ώρες από την στιγμή που θα καταχωρίσει τον κωδικό του.

Σας ζητούμε ξανά συγγνώμη και σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021, 10:26