Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο το Red Bull Music Academy, η μουσική ακαδημία που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, επιστρέφει στο Βερολίνο, εκεί όπου ξεκίνησαν όλα, για να γιορτάσει την 20η της επέτειο. Για πέντε εβδομάδες, 61 καλλιτέχνες από κάθε γωνιά του πλανήτη θα ζήσουν στο Βερολίνο μια πρωτόγνωρη εμπειρία που περιστρέφεται αποκλειστικά γύρω απ’ τη μουσική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Ακαδημία έλαβε χιλιάδες αιτήσεις συμμετοχής γι’ αυτό και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ανάμεσα στους συμμετέχοντες θα βρίσκεται και η Ελληνίδα μουσικός, Άννα Παπαϊωάννου aka Αnna Vs June, με την οποία κάναμε τις πρώτες συστάσεις:

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Η ενασχόλησή της με τη μουσική ξεκίνησε πριν καν πάει στο σχολείο με ό,τι κάνει σε αυτές τις ηλικίες ένα παιδί, δηλαδή πιάνο, χορωδία κτλ. Η πορεία της συνεχίστηκε στην Σκωτία και πιο συγκεκριμένα στο Εδιμβούργο όπου σπούδασε μουσική και sound design για θέατρο και κινηματογράφο. Η μουσική που θυμάται να ακούει μικρή είναι soundtracks όπως «Ο Καιρός των Τσιγγάνων» και «Ο Άνθρωπος που Έπεσε στη Γη» μέσω της πλούσιας δισκοθήκης της μητέρας της.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο Coremag.gr!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

,

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης