Η Εθνική Λυρική Σκηνή προκηρύσσει ακρόαση για την πρόσληψη τριών (3) ανδρών χορευτών μπαλέτου τη Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2019 στα στούντιο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (Λεωφόρος Συγγρού 364, Τ.Κ. 176 74).

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση οφείλουν να αποστείλουν έως και την Τρίτη 28 Μαΐου 2019, ώρα 12.00 στην ηλεκτρονική διεύθυνση balletcompany@nationalopera.gr τα εξής δικαιολογητικά: α) το έντυπο της αίτησης, β) βιογραφικό σημείωμα, γ) φωτογραφία, δ) βίντεο με μία κλασική ή νεοκλασική variation και ε) τη δήλωση συγκατάθεσης συμπληρωμένη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν τo έντυπο της αίτησης καθώς και τη δήλωση συγκατάθεσης από την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΛΣ www.nationalopera.gr

Αιτήσεις οι οποίες δε θα περιλαμβάνουν κάποιο από τα παραπάνω στοιχεία δε θα γίνονται δεκτές.

Η δήλωση συγκατάθεσης θα πρέπει να συμπληρωθεί από τους ενδιαφερόμενους αφού συμβουλευτούν την πολιτική Βιογραφικών της ΕΛΣ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα γίνονται δεκτές αιτήσεις χορευτών που έχουν γεννηθεί από την 1η Ιανουαρίου 1987, μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου 1999.

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί κατόπιν πρόσκλησης σε χορευτές που θα επιλεγούν. Η πρόσκληση καθώς και το πρόγραμμα το ακρόασης θα σταλούν στους χορευτές  μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έως την Τρίτη 4 Ιουνίου 2019. 

Οι  συμβάσεις των προσληφθέντων  θα είναι συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου, διάρκειας ενός (1) έτους. Για την πρόσληψη στην ΕΛΣ οι επιτυχόντες απαιτείται να εκδώσουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά (ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, άδεια εργασίας σε περίπτωση αλλοδαπού κτλ.), καθώς και να υπάγονται φορολογικά στην Ελλάδα.

Η ακρόαση ενδέχεται να βιντεοσκοπηθεί για αρχειακούς σκοπούς.

Η απόφαση θα ανακοινωθεί την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019 στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΛΣ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης