Και το φετινό καλοκαίρι, όπως και ο χειμώνας που πέρασε, βρήκε τον Θάνο Καλλίρη, με μία βαλίτσα στο χέρι, να «οργώνει» όλη την Ελλάδα και να χαρίζει στους θαυμαστές του, ένα μοναδικό live ‘n’ party διασκέδασης.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης της ελληνικής ποπ μουσικής, με τις περισσότερες sold out εμφανίσεις τα τελευταία 7 χρόνια, συνεχίζει δυναμικά το live tour του, που τόσο έχει αγαπηθεί από το κοινό, κάνοντας και solo εμφανίσεις, αλλά έχοντας πλέον στο πλευρό του, και μία φουλ live μπάντα, που αποτελείται από 4 με 5 κορίτσια, μουσικούς, σε μία μουσική πρόταση που έχει ήδη αγαπηθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως και στα Ιωάννινα αλλά και τη Λεμεσό που εμφανίστηκαν πρόσφατα ο Θάνος Καλλίρης και η women band του, προκλήθηκε το αδιαχώρητο, ενώ όλοι τους κέρδισαν το χειροκρότημα, για το μοναδικό πρόγραμμα, που «παντρεύει» όλες τις μουσικές δεκαετίες, από τα 90ς μέχρι και σήμερα!

Ο Θάνος Καλλίρης, δεν θεωρείται άδικα ο καλλιτέχνης με το πιο πετυχημένο live tour, κάτι που επιβεβαιώνει και το πρόγραμμα των πόλεων που έχει ήδη κλείσει να εμφανιστεί, ενώ παράλληλα είναι περιζήτητος για wedding party.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης