Η αγαπημένη σε όλους Έφη Θώδη, με τις πολυάριθμες επιτυχίες και την έντονη προσωπικότητά της είναι και πάλι εδώ για να ταράξει τα νερά της δισκογραφίας, μέσω της νέας της τελευταίας της συνεργασίας με την AlphaMarkMusic.Ύστερα από την πρόσφατη κυκλοφορία δύο ρυθμικών τραγουδιών, μας παρουσιάζει το νέο της single με τίτλο «Θα Πάρω Τα Βουνά», και μας θυμίζει τους λόγους για τους οποίους όλη η Ελλάδα -και όχι μόνο- αγαπά τη μουσική της και τη συνδυάζει πάντα με τις ομορφότερες στιγμές των ανθρώπων της, σε κάθε ευκαιρία αγάπης, χαράς και συνάθροισης.

Ο διαφορετικός τρόπος ζωής στον οποίο έχουμε όλοι υποβληθεί εδώ κι έναν χρόνο, δεν άφησε ασυγκίνητη ούτε την ίδια, μα ούτε και τους δημιουργούς του νέου τραγουδιού! Το «Θα Πάρω Τα Βουνά» είναι ένα χορευτικό και εύθυμο κομμάτι από εκείνα που έχουμε συνηθίσει να απολαμβάνουμε από τη φωνή της Έφης Θώδη εδώ και δεκαετίες, με ένα πολύ φρέσκο μήνυμα και ήχο που ταιριάζει απόλυτα στο 2021!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακούστε το τραγούδι:
 

Η μοντέρνα λαϊκή σύνθεση του Κώστα Μπάου, ο ευρηματικός στίχος – έκπληξη δια χειρός Γιούλης Ηλιοπούλου και η χαρακτηριστική ερμηνεία της Έφης Θώδη, αποτελούν τη συνταγή της επιτυχίας. Πρόκειται για ένα ξεκάθαρα διασκεδαστικό τραγούδι, που δεν αφήνει περιθώρια να μην παρασυρθούμε στο ρυθμό του! Εν μέσω συνεχόμενης καραντίνας και πίεσης λόγω της μεταξύ μας απόστασης, απόλυτα εφήμερο, μας μιλά ακριβώς για όσα οι ίδιοι θέλουμε να φωνάξουμε, να ξεφύγουμε και να «πάρουμε τα βουνά»! Όταν το μήνυμα όμως μεταφέρεται από την Έφη Θώδη, αλλάζουν όλα! Ο ρυθμός και το κέφι χτυπούν κόκκινο! Και το «Θα Πάρω Τα Βουνά» επιβεβαιώνει περίτρανα αυτή την παράδοση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Έφη Θώδη έχει χαρακτηριστεί από δημοσιεύματα μέσα στα χρόνια ως «Η Τραγουδίστρια του Γλεντιού Και Του Κεφιού», «Η Θεά Του Πανηγυριού», «Η Ντίβα Των Πανηγυριών», κ.α. και είναι γεγονός πως πρώτη απ’ όλους έκανε “mainstream” την παραδοσιακή μουσική της ελληνικής υπαίθρου, βάζοντάς τη στις ζωές και τα σπίτια μας, όταν αυτή ακόμη θεωρούταν ταμπού. Μια επαγγελματίας του χώρου με χάρισμα, τόσο φωνής όσο και ψυχής, έρχεται να μας αποδείξει πόσο πολύ έλειπε από τα μουσικά δρώμενα και πόσο αποφασισμένη, να πρωταγωνιστήσει και πάλι, επέστρεψε!

Μουσική: Κώστας Μπάος, Στίχοι: Γιούλη Ηλιοπούλου 

Παραγωγή: AlphaMarkMusic

Διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες: https://orcd.co/thaparotavouna
YouTube link: https://youtu.be/96gxRtRfNCo

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης