Το αρχαίο θέατρο Δίου πλημμύρισε κόσμο, «πλημμύρισε» τραγούδια και μουσική του Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Οι θεατές νέοι και ηλικιωμένοι, που γέμισαν το αρχαίο θέατρο, απόλαυσαν παλιές και νέες επιτυχίες του αγαπημένου καλλιτέχνη.

Άνοιξε το πρόγραμμα του με τρία τραγούδια αφιερωμένα στο Μάνο Λοίζο, μνημόσυνο στα 40 χρόνια από το θάνατό του. «Αν ζούσε σήμερα θα ήταν 88 χρονών, πόσα τραγούδια θα είχε γράψει ακόμα;» αναρωτήθηκε προς τους χιλιάδες θεατές που τον χειροκροτούσαν ασταμάτητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια ο «αιώνιος έφηβος» μας ταξίδεψε στα ουράνια, με μελωδίες και τραγούδια δικά του παλιά και νέα, με επιτυχίες του Θάνου Μικρούτσικου, του Ξυδούς, του Ιωάννου, των Κατσιμηχαίων, δίνοντας για μια ακόμη φορά τον καλύτερο εαυτό του, με τη μοναδική αναλλοίωτη φωνή του, αλλά και τους καταπληκτικούς μουσικούς του. 

Ένα ενθουσιώδες και γεμάτο θεατές αρχαίο θέατρο, τραγούδησε και συνομίλησε μαζί του, τραγούδια για τον έρωτα, την κοινωνία, τη ζωή, τις σχέσεις των ανθρώπων, τραγούδια σταθμούς που έγραψαν τη δική τους ιστορία. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το «Βασίλη ζούμε για να σ’ ακούμε» ακούστηκε για μια ακόμη φορά, από το κοινό που ακολουθεί χρόνια τον καλλιτέχνη. Ήταν μια εκπληκτική βραδιά με έντονο συναίσθημα, συγκίνηση, αναμνήσεις και την προσδοκία πως με το Βασίλη το ταξίδι δεν τελείωσε εδώ, αλλά θα ξαναβρεθούμε. 

Συγχαρητήρια και σε όλους τους συντελεστές της βραδιάς, διοικούντες, εθελοντές, θεατές, εργαζομένους. Το Φεστιβάλ Ολύμπου πρόσθεσε μια ακόμα σημαντική σελίδα στο βιβλίο της μακρόχρονης ιστορίας του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης