5 ενδιαφέρουσες θεατρικές και μουσικές παραστάσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό, μπορείτε να παρακολουθήσετε online, σήμερα Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020!

ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας, ανταποκρινόμενο στις συνθήκες των καιρών, ξεκινάει νέες δράσεις από το «σπίτι του». Και σπίτι του δεν μπορεί παρά να είναι οι μεγάλοι συγγραφείς του θεάτρου.

Ξεκινάει λοιπόν, με τον Άντον Πάβλοβιτς Τσέχοφ. «Θαυμάσιοι άνθρωποι» – 6 Μικρές χιουμοριστικές ιστορίες.

Οι προβολές συνεχίζονται και σήμερα στις 21:00 και το κάθε βίντεο θα παραμένει διαθέσιμο στο κανάλι για τρεις ημέρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το εδώ

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Από σήμερα θα είναι διαθέσιμα και νέα «Radiophonics», στη νέα σειρά πρωτότυπων ραδιοφωνικών έργων που προστίθενται κάθε Παρασκευή στο Ψηφιακό Κανάλι. H σειρά Radiophonics περιλαμβάνει έργα που δημιουργήθηκαν, μέσα από ένα ανοιχτό κάλεσμα που έγινε το 2016 σε επιμέλεια Χρήστου Καρρά & Θοδωρή Χιώτη, αλλά και νέα έργα εν μέσω πανδημίας.

Παραστάσεις από το εξωτερικό που μπορείτε να βρείτε σήμερα online:

Εθνικό Θέατρο της Αγγλίας

Δείτε σήμερα στις 21:00 την παράσταση «Κοριολανός» του Σαίξπηρ με τον Τομ Χίντλστον, σε μια ερμηνεία φαινόμενο και σε σκηνοθεσία της Τζόσι Ρουρκ. Η συγκεκριμένη παραγωγή ανέβηκε το 2014 στο Donmar Warehouse, ενώ διαρκεί 3 ώρες και διαθέτει υπότιτλους στα αγγλικά. Η παράσταση θα είναι διαθέσιμη έως την Πέμπτη 11/6.

Δείτε την παράσταση εδώ

Όπερα του Παρισιού

Η Όπερα του Παρισιού προβάλει την παράσταση «Ριγκολέττο» του Τζουζέπε Βέρντι, σε μουσική διεύθυνση του Nicola Luisotti. Πρόκειται για μια από τις πιο όμορφες όπερες που συνέθεσε ποτέ ο Βέρντι για σοπράνο.

Η παράσταση θα είναι διαθέσιμη έως 7/6.

Δείτε την εδώ.

Κρατική Όπερα της Βιέννης

Η Κρατική όπερα της Βιέννης ανεβάζει σήμερα στις 21:00, την όπερα «Fidelio Urfassung (Leonore)» του Ludwig Van Beethoven σε μουσική διεύθυνση του Tomáš Netopil.

Δείτε την παράσταση εδώ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης