Τα τρία μαύρα πρόβατα που δεν μπαίνουν στο μαντρί, ανεβαίνουν στη σκηνή του Γυάλινου Up Stage, τις Δευτέρες του Δεκεμβρίου 2016 (από τις 5 Δεκεμβρίου).

Ερμηνείες και διασκευές άνευ ορίων και άνευ όρων. Με γνώμονα την ελευθερία, τον αυτοσχεδιασμό και το ταλέντο που ξεχειλίζει από τα μπατζάκια τους, διαστέλλοντας τις φόρμες και τις νόρμες. Πώς θα έπαιζε ο B.B. King τα τραγούδια του Τάκη Σούκα; Ή πώς θα τραγουδούσε η Amy Winehouse τα ρεμπέτικα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαύρο πρόβατο 1.

Είναι ο Δημήτρης Λάππας, βιρτουόζος κιθαρίστας, μουσικά αθυρόστομος, που παίζει όλα τα νυκτά (μπουζούκι, κιθάρα άταστη και με τάστα, ηλεκτρική και ακουστική, ούτι κλπ). Ανακατεύει την Ανατολή με τη Δύση τόσο εκ βαθέων, που κινδυνεύει να δημιουργήσει διπλωματικό ζήτημα. Τον έχουμε θαυμάσει να αυτοσχεδιάζει με τη Βιτάλη ή τον Σαββόπουλο αλλά και με τόσους άλλους, που του παραχωρούν την σολιστική πρωτοκαθεδρία.

Μαύρο πρόβατο 2.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι ο Κώστας Γεράκης, κιθαρίστας εξαιρετικός με προσωπικό ήχο. Παίζει ρεμπέτικα που εξελίσονται σε blues και άλλες φορές σε rock. Έχει συνοδεύσει τους καλύτερους μπουζουξήδες, που πατάνε στο «τέμπο» του για να απογειωθούν.

Μαύρο πρόβατο 3.

Είναι η Σεμέλη Παπαβασιλείου, που είναι ο Βενιαμίν της παρέας και το μήλο κάτω απ την μηλιά. Ο πατέρας της είναι ο δεξιοτέχνης μπουζουξής Γιάννης Παπαβασιλείου ή Βλάχος. Το κορίτσι παίζει κιθάρα και τσέλο. Τραγουδάει ρεμπέτικα, blues και rock και μερικές φορές όλα αυτά τα μπερδεύει γλυκά και προκύπτει ένα νόμιμο αλλά μεικτό είδος.

Ελάτε στο Γυάλινο – Up Stage να απολαύσετε ένα πρόγραμμα γεμάτο πρόκληση και φαντασία.

Τις Δευτέρες του Δεκέμβρη στο Γυάλινο –Up Stage από 5 Δεκεμβρίου

Πληροφορίες

Ώρα έναρξης: 22.30

Τιμές:

8 ευρώ με μπύρα ή κρασί στο bar
10 ευρώ με ποτό στο bar

Προπώληση εισιτηρίων:

www.viva.gr
11876
σε όλα τα καταστήματα
Public, Seven Spots, IANOS, Reload & Media Markt, Ευριπίδης Βιβλιοπωλεία

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage
Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη
τηλ. 210 9315600
www.gialino.gr

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Άγγελος Σφακιανάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης