Το Δίκτυο Ενεργών Πολιτών Ελλάδας (Δ.Ε.Π.Ε.) παρουσιάζει την παιδική θεατρική παράσταση «Ζεραλντίν και το ξωτικό της λίμνης» της Εύας Λιανού-Πετροπούλου στον πολυδραστικό χώρο «Πασάγιο 8», Θεραπειών 8 Κολωνός, κάθε Κυριακή από 27 Μαΐου 2012 στις 12.00 μ.μ..

Ένα όμορφο παραμύθι για μικρά και μεγάλα «παιδιά», με σκοπό να μας ταξιδέψει στη χώρα των θαλάσσιων πλασμάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μικρή Ζεραλντίν είναι κορίτσι της σύγχρονης πόλης. Μεγαλώνει με αστική πολυτέλεια, γύρω της άφθονα υλικά αγαθά και ειλικρινής οικογενειακή αγάπη, αλλά καμία προϋπόθεση για ονειρεμένα φαντασιακά πετάγματα.

Ευτυχώς, που υπάρχει στη ζωή της ο επαρχιώτης παππούς. Δίπλα στο εξοχικό του απλώνεται μια ωραία λίμνη, γεμάτη μύθους και μυστήρια… Έτσι οι διακοπές κοντά του μετατρέπονται σε μαγική φυγή σε έναν κόσμο παραμυθένιας ομορφιάς.

Μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας θα παρελάσουν ολοζώντανα στοιχειά και ξωτικά και νεραϊδομορφές, βασίλισσες του ποταμού, πριγκίπισσες σειρήνες των φυκιών και χίλιες δυο νερένιες άυλες υπάρξεις, που δίνουν άμετρη ορμή στη φαντασία του παιδιού για ασυνόρευτα ταξίδια…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παίζουν:

Ελεάννα Φινοκαλλιώτη: Ζεραλντίν
Μάριος Μπούσης: ξωτικό
Νίκος Χρηστίδης: παππούς Λιονέλ
Αφήγηση: Μαρία Μαλούχου
Σκηνικά: Ελένη Βασιλείου- αστερόσκονη
Κοστούμια:Μάγδα Καλέμη.

Είσοδος: 8 ευρώ
Διάρκεια: 1,30 ώρα

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 210-5150050 (11:00-14:30) και στο e-mail dephellas@yahoo.gr.

Το Δίκτυο Ενεργών Πολιτών Ελλάδας

Το Δίκτυο Ενεργών Πολιτών Ελλάδας (Δ.Ε.Π.Ε.) (http://dephellas.wordpress.com) είναι μια αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που σκοπεύει να ευαισθητοποιήσει και να ενεργοποιήσει τους Έλληνες πολίτες μέσα από ένα ευρύ φάσμα ποικιλόμορφων δράσεων, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους σε κάθε επίπεδο.

Απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου, που κατανοούν ότι μέσα από την προσωπική δράση επέρχεται και η συλλογική.

Με στόχο την ενημέρωση και την κατάρτιση που αποτελεί αφορμή για δράση, σε καλούμε να πάρεις θέση και να συμβάλλεις με τον δικό σου μοναδικό τρόπο.

Το «Πασάγιο 8»

Ο πολυδραστικός χώρος «Πασάγιο 8» αποτελεί το εφαλτήριο της σκέψης και της δράσης του Δικτύου Ενεργών Πολιτών Ελλάδας.

Στο «Πασάγιο 8» οι τέχνες, οι κοινωνικές ευαισθησίες, η επιμόρφωση και ό,τι ενώνει και ενεργοποιεί τον άνθρωπο συναντιούνται σε έναν χώρο, στον οποίο σε καλούμε για να τον κάνεις δικό σου.

Μέσα από τη δική σου δράση θα πάρει πνοή και θα αποτελέσει τη βάση για θέατρο, μουσική, εικαστικά, χορό, ποίηση αλλά και σεμινάρια, bazaars, παρουσιάσεις, κοινωνικές ενέργειες προσφοράς και εθελοντισμού και οποιαδήποτε άλλη δράση βάζει σε «κίνηση» τους πολίτες, εμάς.

Ο πολυδραστικός χώρος «Πασάγιο 8» βρίσκεται δίπλα στο κομβικό αυτό χαρακτηριστικό σημείο της περιοχής, επί της οδού Θεραπειών 8.

*Πασάγιο: το πέρασμα, η διάβαση στη γλώσσα των σιδηροδρόμων. Η διάβαση Πασάγιο 8 βρίσκεται στον Κολωνό (150 μ. από το Μετρό Αττική), στο χαρακτηριστικό σημείο όπου συναντιόταν με τη γραμμή 8 του Τραμ ως τα τέλη του 1960.

Eπιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης