Ο Δήμος Κηφισιάς στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων «Χριστούγεννα στην Κηφισιά» διοργάνωσε τις ακόλουθες εκδηλώσεις, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν ως εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου στο Εντευκτήριο Εκάλης πραγματοποιήθηκε η συναυλία με τίτλο «Τζαζ αλά ελληνικά» με την Τατιάνα Μανωλίδου και τους Voyage Jazz Trio.

Το κοινό ταξίδεψε μαζί τους στους ρυθμούς της τζαζ, ακούγοντας αγαπημένες μελωδίες των Χατζιδάκι, Πλέσσα, Μουζούκη, Μωράκη κι άλλων γνωστών συνθετών. Η Τατιάνα Μανωλίδου τραγούδησε κλασικά κομμάτια της τζαζ συνοδευόμενη από τους ταλαντούχους Voyage Jazz Trio χαρίζοντας μας μοναδικές μουσικές στιγμές σε ήχους της bossa nova, swing, tango κ.λ.π.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον κόσμο συγκλόνισε με την ερμηνεία του στα ντραμς, ο κ. Αλέκος Χρηστίδης, ο οποίος είναι η ζωντανή ιστορία της τζαζ της χώρας μας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Πρόεδρος Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρος Ζαπάντης, ο Αντιπρόεδρος Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Αχιλλέας Κουρέπης, ο Αντιδήμαρχος Εκάλης κ. Δημήτρης Λιανός, ο Αντιδήμαρχος Νέας Ερυθραίας κ. Μιχάλης Καυγαλάκης, η Πρόεδρος του Μενάνδρου κα Πόλυ Αστερίου, η Πρόεδρος Δημοτικής Ενότητας Εκάλης κα Λίλα Δραγώνα και η πρώην Δημοτική Σύμβουλος και πρώην Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κα Χριστίνα Κοσμά.

Την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου στην Κηφισιά (Κολοκοτρώνη και Λεβίδου), πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη συναυλία με την ορχήστρα Δωματίου Quadro Armonico.
Στη συναυλία συμμετείχαν διακεκριμένοι μονωδοί, πρωταγωνιστές της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, η soprano Κάτια Πάσχου και ο τενόρος Γιάννης Φίλιας.
Καλλιτεχνικός διευθυντής της συναυλίας ήταν ο Γιάννης Γεωργιάδης.

Την ίδια ημέρα στη Νέα Ερυθραία, στην πλατεία Μικρασιατών, πραγματοποιήθηκε και η συναυλία των Trio Lirico με τη σοπράνο Έλλη Αναστασοπούλου, τον μπάσο Βασίλη Ασημακόπουλο και τον πιανίστα Neville Jason Fahy.
Το κοινό απόλαυσε πολλά γνωστά κλασικά κομμάτια και κλασικές Χριστουγεννιάτικες επιτυχίες όπως: «Meine Lippen, sie küssen so heiss», «O mio babbino caro», «O sole mio», «Άγια Νύχτα», «Τρίγωνα Κάλαντα», «Ο μικρός τυμπανιστής».

Οι Trio Lirico θα πραγματοποιήσουν συναυλία και την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου στην Κηφισιά (Κολοκοτρώνη και Λεβίδου), από 18:30-20:00.

Την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου στην Κηφισιά (Κολοκοτρώνη και Λεβίδου), από 18:30-20:00 θα πραγματοποιηθεί live με το συγκρότημα Vanila Swing με αναφορές σε ήχους swing toy ‘40, ‘50s και rock n’roll.!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης