Ο διάσημος οίκος μόδας Yves Saint Laurent, έρχεται να δώσει την απάντηση, ακόμα και στις πιο προσωπικές στιγμές των πελατών του, που λατρεύουν την πολυτέλεια σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής, λανσάροντας τη δικιά του σειρά προφυλακτικών!

Ένα ανατρεπτικό πρότζεκτ του οίκου μόδας, που ήρθε για να σπάσει όλα τα ταμπού, αλλά και να περάσει το μήνυμα υπέρ της πρόληψης και του ασφαλούς σεξ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«The Love Affair», λοιπόν, έτσι τιτλοφορείται η καμπάνια του οίκου την οποία ανακοίνωσε ο σχεδιαστής μόδας, Anthony Vaccarello μέσω ανάρτησής του στο Instagram.

Τα προφυλακτικά κυκλοφορούν με εξαιρετικά κομψά περιτυλίγματα και συσκευασίες στο χρώμα του χρυσού και του μαύρου ή στο μοτίβο του λεοπάρ και του ασπρόμαυρου και φυσικά φέρουν το όνομα του γνωστού οίκου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως το εγχείρημα αν και εντυπωσιακό δεν είναι καινοτόμο αφού δεν είναι η πρώτη φορά που οίκος μόδας λανσάρει τα δικά του προφυλακτικά. Ενδεικτικά τα τρία τελευταία χρόνια προφυλακτικά έχουν κυκλοφορήσει τόσο από τον οίκο Alexander Wang όσο και από τον Marc Jacobs.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης