Με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της μπάντας, οι Placebo ανακοίνωσαν την αποχώρηση του επί έξι χρόνια ντράμερ τους, Steve Forrest.

Σύμφωνα με τους Brian Molko και Steven Oldsdal, ο χωρισμός έγινε φιλικά για καθαρά μουσικούς λόγους καθώς ο Forrest ήθελε να ξεκινήσει σόλο καριέρα. Αυτή τη στιγμή η διάσημη μπάντα παραμένει δίχως ντράμερ, με τον Matt Lunn των «Color Of Fire» να αναλαμβάνει καθήκοντα για τη βρετανική περιοδεία. Ο Lunn είχε εμφανιστεί με τους Placebo, σε συναυλίες, και το 2004.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1994, στο Λονδίνο, όταν ο Brian Molko συνάντησε τον Steven Olsdal. Αντιλαμβανόμενοι ο ένας τη δυναμική του άλλου, ξεκίνησαν να παίζουν σε μουσικές σκηνές και κλαμπ του Λονδίνου και, το 1996, ηχογράφησαν το πρώτο τους άλμπουμ, με ντράμερ τον Robert Schultzberg.

Μετά την αποχώρηση του Schultzberg, οι δύο καλλιτέχνες συνεργάστηκαν με τον παλιό τους γνώριμο, Steve Hewitt, ο οποίος συμμετείχε στους τέσσερις επόμενους δίσκους και μαζί του το συγκρότημα βρήκε ξανά τη δημιουργική του ισορροπία, απολαμβάνοντας μεγάλη επιτυχία.

Ο Forrest έγινε μέλος της μπάντας το 2008 και έπαιξε μαζί τους στα άλμπουμ «Battle For The Sun» και «Loud Like Love», πριν γνωστοποιήσει ότι αποχωρεί για να αναζητήσει τα δικά του οράματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης