Βρέθηκε το μπουζούκι που είχαν κλέψει από τον Χρήστο Νικολόπουλο

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2020, 10:33
Βρέθηκε το μπουζούκι που είχαν κλέψει από τον Χρήστο Νικολόπουλο

Το χαμόγελο επέστρεψε στα χείλη του Χρήστου Νικολόπουλου, καθώς το αγαπημένο του μπουζούκι, η προέκταση του χεριού του, όπως το χαρακτηρίζει, βρέθηκε την Τρίτη.

Ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού και εκ των σημαντικότερων συνθετών του λαϊκού τραγουδιού την Κυριακή μέσω του zougla.gr είχε απευθύνει έκκληση προκειμένου να εντοπιστεί το αγαπημένο του όργανο, το οποίο έκλεψε άγνωστος, που διέρρηξε το «Περιβόλι του Ουρανού», όπου εμφανίζεται.

Εν τέλει δύο ημέρες αργότερα το μπουζούκι, με το οποίο έχει γράψει κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του και ως εκ τούτου έχει μεγάλη συναισθηματική αξία για τον ίδιο, βρέθηκε στο Μοναστηράκι και συγκεκριμένα σε ένα παλαιοπωλείο της περιοχής.

Για την ανεύρεσή του βοήθησε ένας μουσικόφιλος απόστρατος αξιωματικός του Στρατού, που ειδοποίησε την αστυνομία ότι βρίσκεται εκεί το όργανο του γνωστού δημιουργού, ο οποίος εν συνεχεία κλήθηκε να παραλάβει το μπουζούκι του.

«Είναι σαν να βρήκα το χαμένο μου παιδί» ανέφερε πανευτυχής στη κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha ο σημαντικός Έλληνας μουσικοσυνθέτης.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2020, 11:18