Το μουσικό αυτό τριήμερο είναι αφιερωμένο στο πέρασμα των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή. Η Πανελλήνια Ένωση Εφεσίων, διοργανώνει τραγούδια και μουσικές που αποπνέουν άρωμα Μικρασίας. Η εκδήλωση, θα λάβει μέρος στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας (Κύπρου και Προύσσης.  

Το κοινό, θα ταξιδέψει στις απαρχές του ελληνικού τραγουδιού μέσα από τους τόπους και τους ανθρώπους που κουβαλάνε παραδόσεις αιώνων μέσα από γνωστά τραγούδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Πιο συγκεκριμένα, σήμερα Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η 5η Μικρασιατική Βεγγέρα στην οποία συμμετέχουν η Μικτή Τετράφωνη Χορωδία του Δήμου Κορυδαλλού, η Χορωδία τού Μουσικού Ομίλου Νίκαιας και η Χορωδία της Πανελλήνιας Ένωσης Εφεσίων «Εφέσου Μελίσματα» .

   Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου χορευτικά τμήματα της Ένωσης Εφεσίων θα παρουσιάσουν την μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο «Τραγουδώ και Θυμάμαι, Χορεύω και Ονειρεύομαι…».

   Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου οι «Παίδες Εν Εφέσων» προσκαλούν το κοινό στο «Μουσικό Σεργιάνι σε Ανατολή και Δύση» με τη συμμετοχή της μουσικής ομάδας της Ένωσης Εφεσίων. Πρόκειται για ένα μουσικό οδοιπορικό από τη Μικρασία στην Κοκκινιά αφιερωμένο στα 100 χρόνια Μικρασιατικής Μνήμης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη και η ώρα έναρξης είναι 8:30 μ.μ.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης