«#ΜένουμεΣπίτι αλλά… #Δεν Θα Βαρεθούμε Καθόλου!», λέει το Ίδρυμα Ευγενίδου, το οποίο κατά τη διάρκεια των εσώκλειστων συνθηκών διαβίωσης λανσάρει διαδικτυακά εργαστήρια για εφήβους με ελεύθερη είσοδο. Εάν ανήκετε στο ηλικιακό γκρουπ των 12-15 ετών και σας ενδιαφέρουν οι σύγχρονες τεχνολογίες, ευκαιρία για συμμετοχή από την οθόνη του υπολογιστή σας.

Υπό την καθοδήγηση του επιστημονικού προσωπικού από το UTech Lab, τα εργαστήρια πρόκειται να είναι ολιγομελή, προκειμένου ο εισηγητής να παρακολουθεί την εργασία κάθε συμμετέχοντα και να αλληλεπιδρά με αυτόν σε όλη την διάρκεια του μαθήματος μέσω της δυνατότητας κοινής χρήσης οθόνης (screen sharing).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι θεματικές που καλύπτονται είναι: τρισδιάστατη εκτύπωση (3d printing), από Δευτέρα έως Παρασκευή κάθε μέρα στις 9.30 π.μ., αστικός σχεδιασμός προς τη βιωσιμότητα (Μικροί Αρχιτέκτονες), από Δευτέρα έως Παρασκευή κάθε μέρα στις 11 π.μ., καθώς και διαδικτυακός προγραμματισμός (Web Programming), κάθε Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή στις 12.30 μ.μ.

Η έναρξη των μαθημάτων σημειώνεται στις 6 Απριλίου και οι δηλώσεις έχουν ξεκινήσει. Για κρατήσεις, τηλεφωνήστε στους αριθμούς: 2109469662 ή 2109469663, καθημερινά από το πρωί έως τα μεσημέρι (9.30 π.μ.-4.30 μ.μ.).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης