Τα απομνημονεύματα του εκλιπόντος Βρετανού τραγουδιστή, Τομ Πάρκερ «Hope: My Inspirational Life» που θα κυκλοφορήσουν στο τέλος του μήνα αποκαλύπτουν λεπτομέρειες για τον σχολικό εκφοβισμό που βίωσε όταν ήταν μαθητής, αλλά και τη σχέση του με τον Εντ Σίραν.

Ο 33χρονος, ο οποίος πέθανε φέτος έπειτα από μάχη με καρκίνο του εγκεφάλου περιέγραψε στο βιβλίο πώς συμμαθητές του τον κορόιδευαν για την εμφάνισή του και του έκλεβαν τη σχολική τσάντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Ο Πάρκερ, τραγουδιστής του συγκροτήματος The Wanted ανέφερε ότι του άρεσε να τραγουδά ως παιδί, αλλά «τα πρώτα χρόνια στο σχολείο άρχισε να θέλει να ταιριάζει με το πλήθος».

 «Άρχισα να κρύβω κομμάτια του εαυτού μου και σταμάτησα να τραγουδάω τόσο πολύ» είπε. «Έμαθα με τον δύσκολο τρόπο ότι το κλειδί για έναν πιο ικανοποιητικό τρόπο ζωής είναι να είσαι απλώς ο εαυτός σου.

 «Έπρεπε να αντέξω πολλά για να γίνω αποδεκτός από τα δημοφιλή παιδιά. Δεν ήταν φανερός εκφοβισμός, αλλά γενική τοξικότητα» αναφέρεται σε απόσπασμα του βιβλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τραγουδιστής των Wanted αποκάλυψε πώς τον κορόιδευαν λόγω του ύψους του.

 «Κυριολεκτικά δεν με φώναζαν Τομ τα χρόνια μου στο σχολείο» είπε προσθέτοντας ότι η τσάντα του κλάπηκε και χρειάστηκε μια εβδομάδα για να την πάρει πίσω.

 «Ανακάλυψα τις σημειώσεις μου στο λασπωμένο γήπεδο κρίκετ, καμία από αυτές δεν ήταν πλέον ευανάγνωστες» ανέφερε.

Τα απομνημονεύματα του αείμνηστου τραγουδιστή ρίχνουν επίσης φως σε τηλεφώνημα που έλαβε από τον τραγουδιστή, Εντ Σίραν αφού διαγνώστηκε με καρκίνο σε τέταρτο στάδιο. Αποκαλώντας τον «ξεχωριστό άνθρωπο», ο Τομ Πάρκερ αναφέρει στο βιβλίο του ότι δεν έχει μιλήσει ποτέ για αυτό το περιστατικό δημόσια. Ανέφερε συγκεκριμένα ότι ο Εντ Σίραν τον βοήθησε να πληρώσει τα ιατρικά του έξοδα όταν υποβαλλόταν σε ανοσοθεραπεία και εξερευνούσε άλλες επιλογές θεραπείας.

Η σύζυγος του Τομ Πάρκερ δημοσίευσε πρόσφατα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποσπάσματα από τα απομνημονεύματά του και ανέφερε ότι είναι η «κληρονομιά» του. Ανακοίνωσε ότι το βιβλίο έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 26 Μαΐου και έγραψε: «Ένας ύμνος της ζωής του καταπληκτικού συζύγου μου, γραμμένος από τον ίδιο για σας, δείχνει πόσο μακριά μπορεί να σε πάει η ελπίδα και η τόλμη να ονειρεύεσαι, ανεξάρτητα από τη μοίρα».

  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης