Η σολίστ και συνθέτης Ζοe σε μια ιδιαίτερη μουσική παράσταση στο Τ-Square Restaurant Bar

Το Τ-Square Restaurant Bar, την Πέμπτη 13 Nοεμβρίου, στις 21:00, υποδέχεται την σολίστ του ακορντεόν και συνθέτη Zoe (Ζωή Τηγανούρια), σε μια ιδιαίτερη μουσική παράσταση με τίτλο «Ζοe’s Golf Night».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με πρωταγωνιστή το ακορντεόν της συνθέτει μία πολυπολιτισμική μουσική παράσταση. Δικές της συνθέσεις, μελωδίες διάσημων ξένων καλλιτεχνών όπως ο Ástor Piazzola, o Ennio Morricone, o Goran Bregovic, αλλά και ελλήνων όπως ο Μανώλης Χιώτης και ο Βασίλης Τσιτσάνης μας ταξιδεύουν από την Λατινική Αμερική, στην Ευρώπη, έως τα Βαλκάνια και την Ελλάδα.

Guest αυτής τη βραδιάς είναι η mezzo soprano Ελένη Βουδουράκη, ενώ την βραδιά πλαισιώνουν το σχήμα Zoe’s quintet και η Σχολή Χορού «Χοροακτίς» Κωστάκη – Μαυροειδή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μοντέρνο και φιλόξενο περιβάλλον, οι εκλεπτυσμένες γευστικές επιλογές, τα signature cocktails και φυσικά η απαράμιλλη θέα στο ατμοσφαιρικά φωτισμένο Golf Γλυφάδας ολοκληρώνουν την ξεχωριστή πρόταση εξόδου.

H μουσική παράσταση θα πραγματοποιηθεί για μία και μόνο φορά και αποτελεί μέρος του πλούσιου σε events προγράμματος τόσο του T-Square Restaurant Bar, αλλά και γενικότερα του πολυχώρου Glyfada Golf Gardens.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Τ: 210 8982138
Ε-mail: info@glyfadagolfgardens.gr
Web: www.t-square.gr

Zoe: Σολίστ του Ακορντεόν – Συνθέτης

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Σαμοθράκη, σε οικογένεια παραδοσιακών μουσικών και έχει συνεργαστεί ως συνθέτης και σολίστ του ακορντεόν με όλα τα μεγάλα ονόματα της Ελληνικής δισκογραφίας, αλλά και με διεθνείς καλλιτέχνες (όπως ο James Brown, o Al Di-Meola, Omar Faruk Tekbilek, κ.ά.).

Είναι ιδιοκτήτρια της εταιρείας μουσικών παραγωγών “Zoe Music Ltd.” και έχει επιλεγεί από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα “100 Mirrors” μεταξύ των 100 γυναικών – επιχειρηματιών από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, οι οποίες χρησιμεύουν ως πρότυπα για άλλες γυναίκες που επιθυμούν να ξεκινήσουν δική τους επιχείρηση.

Της έχει απονεμηθεί Μετάλλιο Τιμής από την UNESCO για τη συνεισφορά της στην Πολιτιστική κληρονομιά του νομού Έβρου από το Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης. Ο οίκος μόδας “Arsinoe de Thrace” της απένειμε τον τίτλο “Πρόσωπο της Αρσινόης”, χρησιμοποιεί τις μουσικές συνθέσεις της στις επιδείξεις μόδας του και την ντύνει με τις δημιουργίες του στις ζωντανές της εμφανίσεις.

Στο ενεργητικό της έχει εννέα (9) προσωπικά άλμπουμ από το 2006 έως και σήμερα, διακόσιες και πλέον συνθέσεις στην Ελληνική δισκογραφία, εκατοντάδες ηχογραφήσεις, ορχηστρικές συνθέσεις και μουσικές επενδύσεις σε ντοκιμαντέρ και τηλεοπτικές σειρές. Η Ζωή Τηγανούρια γνωστή ως “Zoe” , εκπροσωπεί την Ελλάδα και εκτός συνόρων, συμμετέχοντας σε μεγάλα Ευρωπαϊκά φεστιβάλ και δίνοντας πολυάριθμες συναυλίες, κι όπως δηλώνει η ίδια:

η Μουσική είναι ένα Σύμπαν γεμάτο από αισθήσεις…

Official WebSite: www.zoe-music.net
E-mail: info@zoe-music.net, zoitig@yahoo.gr

“T-Square Restaurant Bar”

Το Τ-Square Restaurant Bar είναι η νέα all day πρόταση γεύσης και εξόδου, που βρίσκεται εντός του Πολυχώρου Glyfada Golf Gardens, στο ιστορικό «Golf Γλυφάδας».

Chic underground διακόσμηση, μοντέρνος χαρακτήρας, εκλεπτυσμένες γεύσεις και casual διάθεση σε ένα χώρο που μας υποδέχεται από το πρωί για καφέ και πρωινό, το μεσημέρι για γεύμα, έως το βράδυ για δείπνο και night out.

Ώρες λειτουργίας: All Day Δεύτερα έως Κυριακή
Κρατήσεις: 211 18 38 648 , 2108982138
E-mail: t-square@glyfadagolfgardens.gr
Site: www.t-square.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης