Τελευταίες παραστάσεις στο Stage

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2012, 13:28
Τελευταίες παραστάσεις στο Stage
Το Σάββατο, 21 Ιανουαρίου, ολοκληρώνονται οι εμφανίσεις της Γλυκερίας, του Κώστα Μακεδόνα, του Γιώργου Θεοφάνους και της Δέσποινας Ολυμπίου στο Stage της Θεσσαλονίκης.

Η Γλυκερία και ο Κώστας Μακεδόνας έχουν βρεθεί επί σκηνής αρκετές φορές στο παρελθόν με τεράστια επιτυχία. Καταξιωμένοι καλλιτέχνες και οι δύο, έχουν δώσει το δικό τους στίγμα στο καλό ελληνικό τραγούδι με αμέτρητες επιτυχίες.

Φέτος τον χειμώνα η παρέα τους μεγάλωσε! Ο καταξιωμένος συνθέτης Γιώργος Θεοφάνους και η μοναδική Δέσποινα Ολυμπίου «εισβάλλουν» με πάντα δημιουργικό τρόπο στην παρέα τους, με σκοπό να μας κάνουν να διασκεδάσουμε, να συγκινηθούμε και να τραγουδήσουμε ακόμα περισσότερο με τα τραγούδια τους.

Το πρόγραμμα είναι βασισμένο στο πλούσιο ρεπερτόριο των καλλιτεχνών που ερμηνεύουν μεγάλες επιτυχίες τους, αλλά και κομμάτια από τις καινούργιες δισκογραφικές δουλειές τους, όπως το ντουέτο της Γλυκερίας με τον Κώστα Μακεδόνα στην «Κουρσάρα», που περιλαμβάνεται στο καινούργιο άλμπουμ της Γλυκερίας « Η αγάπη είναι ελεύθερη», και τραγούδια του Κώστα Μακεδόνα από τον νέο του δίσκο, την παραγωγή του οποίου υπογράφει ο Γιώργος Θεοφάνους.

Η Δέσποινα Ολυμπίου με πέντε προσωπικές δουλειές στο ενεργητικό της, σημαντικές συμμετοχές και ποικίλες συνεργασίες, ξεχωρίζει ως ερμηνεύτρια, πάντα με σεβασμό προς τη μουσική αλλά και τους ακροατές της.

Το πρόγραμμα κορυφώνεται όταν ο Γιώργος Θεοφάνους κάθεται στο πιάνο και οδηγεί τους υπόλοιπους καλλιτέχνες σε δικά του μουσικά μονοπάτια. Μια βόλτα σε μια μαγική διαδρομή…

Βασισμένο πάντα στο καλό ελληνικό τραγούδι, το μουσικό σχήμα του «Stage» υπόσχεται να χαρίσει στους θεατές μοναδικές στιγμές και δυνατές ερμηνείες από τη Γλυκερία, τον Κώστα Μακεδόνα, τον Γιώργο Θεοφάνους και τη Δέσποινα Ολυμπίου, σε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις.
Μαζί τους σε ξεχωριστό ρόλο οι Σταύρος & Γιώργος Μυλωναδάκης.

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Στέλιος Φωτιάδης
Χειριστής φώτων: Παναγιώτης Φερδινάλλης
Ηχοληψία: Νίκος Ρούντος

Κάθε Παρασκευή & Σάββατο στο «Stage», 26ης Οκτωβρίου 27, Θεσσαλονίκη.
Πληροφορίες – κρατήσεις: 2310566768.
Ώρα Έναρξης: 23:00

Είσοδος με ποτό στο μπαρ, 15€
Φιάλη Ουίσκι με τα παρελκόμενα, 150€
Φιάλη Κρασί, 75€
2η Φιάλη ουίσκι, 120€
2η Φιάλη κρασί, 60€

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2012, 15:06