Ολοκληρώνονται την Κυριακή 10 Ιανουαρίου οι παραστάσεις του διάσημου μιούζικαλ Nine των Arthur Kopit και Maury Yeston, που παρουσιάζεται με επιτυχία στο θέατρο Πάνθεον σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα από ένα μοναδικό επιτελείο ερμηνευτών.

O Βασίλης Χαραλαμπόπουλος υποδύεται τον σκηνοθέτη κινηματογράφου με κρίση μέσης ηλικίας που χάνει την έμπνευση του και οι Μάρω Κοντού, Κατερίνα Λέχου, Νάντια Μπουλέ, Αγορίτσα Οικονόμου, Έλενα Παπαρίζου, Κατερίνα Παπουτσάκη, Τάνια Τρύπη είναι οι γυναίκες που τον περιβάλλουν για να του κάνουν ακόμα πιο δύσκολη τη ζωή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαζί με 14 ακόμα υπέροχες ηθοποιούς και χορεύτριες και δωδεκαμελή ορχήστρα υπό τη διεύθυνση του Αλέξιου Πρίφτη πρωταγωνιστούν σ’ ένα φαντασμαγορικό θέαμα που συναρπάζει!

Η ευφάνταστη και πλούσια σκηνογραφία του Μανόλη Παντελιδάκη μας ταξιδεύει στα κινηματογραφικά στούντιο και μαζί με τις πάμπολλες ενδυματολογικές εναλλαγές της Ντένης Βαχλιώτη, συνθέτουν μια μοναδική ατμόσφαιρα με όλη τη λάμψη, τις αγωνίες και τη μαγεία του σινεμά!

Η παράσταση παρουσιάζεται σε απόδοση από τα ιταλικά του Mario Fratti και είναι βασισμένη στην αυτοβιογραφική ταινία του Φεντερίκο Φελλίνι 8 ½. Το Nine παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1982 στη Νέα Υόρκη γνώρισε εξαιρετική επιτυχία σε όλα τα επόμενα ανεβάσματά του και έχει τιμηθεί με πέντε βραβεία Tony ανάμεσά τους και για καλύτερο μιούζικαλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συντελεστές

Κείμενο: Arthur Kopit
Μουσική: Maury Yeston
Απόδοση από τα ιταλικά: Mario Fratti
βασισμένο στο 8 1/2 του Fellini

Οι συντελεστές στην ελληνική παράσταση

Σκηνοθεσία: Γιάννης Κακλέας
Απόδοση κειμένου: Θοδωρής Πετρόπουλος
Απόδοση στίχων: Γεράσιμος Ευαγγελάτος
Ενορχηστρώσεις – Διεύθυνση ορχήστρας: Αλέξιος Πρίφτης
Σκηνικά: Μανόλης Παντελιδάκης
Κοστούμια: Ντένη Βαχλιώτη
Χορογραφίες: Χρήστος Παπαδόπουλος
Φωτισμοί: Χρήστος Τζιόγκας
Διδασκαλία τραγουδιών: Λία Βίσση
Επεξεργασία εικόνας – video: Μάνος Χασάπης, Ελένη Πολιτοπούλου
Βοηθός σκηνοθέτη: Νουρμάλα Ήστυ
Βοηθός σκηνογράφου: Ελίνα Δράκου
Βοηθοί ενδυματολόγου: Χριστίνα Τσουτσουλίγα, Κατερίνα Τσακότα
Hair stylist: Βασίλης Μπουλούμπασης
Makeup artist: Παντελής Τουτουντζής

Παραγωγή: Θέατρο Πάνθεον

Στον ρόλο του Γκουίντο Κοντίνι ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Πρωταγωνιστούν (αλβαφητικά): Μάρω Κοντού, Κατερίνα Λέχου, Νάντια Μπουλέ, Αγορίτσα Οικονόμου, Έλενα Παπαρίζου, Κατερίνα Παπουτσάκη, Τάνια Τρύπη.

Μαζί τους (αλφαβητικά): Ελένη Βακάλη, Σταυριάννα Γαρνάβου, Μυρτώ Γράψα, Τατιάνα Δημητριάδου, Έλενα Κέκκου, Βαλέρια Κουρούπη, Ιωάννα Λέκκα, Μελίνα Κόντη, Ευγενία Λιάκου, Άννα Μάγκου, Στέφανη Μακαρίτη, Λήδα Μανουσάκη, Σοφία Μιχαήλ, Ευφροσύνη Μπαξεβανάκη.

Τη δωδεκαμελή ορχήστρα διευθύνει ο Αλέξιος Πρίφτης.

Cosmote Deals for YOU

Το θέατρο Πάνθεον σε συνεργασία με την COSMOTE προσφέρει την δυνατότητα σε όλους τους πελάτες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας COSMOTE να απολαύσουν την παράσταση με 2 εισιτήρια στην τιμή του 1 μέσω του προγράμματος COSMOTE DEALS for YOU κάθε Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης