Με αφορμή την επέτειο της Μάχης της Κρήτης, η ομάδα βιβλίου του Συλλόγου Εκπ/κών Α/θμιας Εκπ/σης «Δομήνικος Θεοτοκόπουλος», σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο «Δοκιμάκης», παρουσιάζει το βιβλίο της Μαίρης Μαυρογιαννάκη «Ταξίδια στο χρόνο: Η Μάχη της Κρήτης».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Μαΐου 2012 στις 11.30 το πρωί στο βιβλιοπωλείο «Δοκιμάκης» (Καντανολέων 4, Ηράκλειο).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη συγγραφέα και το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι εκπαιδευτικοί Eμμανουέλλα Περισυνάκη, Ελένη Κοκάλη και Άννα Καψάλη.

Μαίρη Μαυρογιαννάκη

Η συγγραφέας Μαρία Μαυρογιαννάκη γεννήθηκε στο Ηράκλειο. Σπούδασε κλασική μουσική και εργάστηκε στο Προοδευτικό Ωδείο Ηρακλείου. Αποφοίτησε από τη Σχολή Νομικών και Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Για αρκετά χρόνια αρθρογραφούσε σε τοπικές εφημερίδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι παντρεμένη, έχει δύο παιδιά και ζει στο Ηράκλειο. Οι πρώτες της περιπλανήσεις ήταν στα μέρη που περιγράφει στα βιβλία της.

Από τις εκδόσεις του Δήμου Ηρακλείου κυκλοφορεί το πρώτο βιβλίο της σειράς, με τίτλο «Ταξίδια στο χρόνο- Μινωική Κρήτη», ενώ ακολούθησε το δεύτερο βιβλίο με τίτλο «Ταξίδια στο χρόνο- Ενετική Κρήτη». Το τρίτο βιβλίο της σειράς «Ταξίδια στο χρόνο – Η μάχη της Κρήτης» κυκλοφόρησε το 2011.

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης