Ο Ντουέιν Τζόνσον «The Rock» πέρασε τις διακοπές των Χριστουγέννων με την οικογένειά του, και τις στιγμές αυτές με τη σύζυγό του Λόρεν Χασιάν και τις κόρες τους Τιάνα Τζία και Τζασμίν Λία τις μοιράστηκε με τους θαυμαστές του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Καλά Χριστούγεννα φίλοι μου, σε εσάς και τις οικογένειές σας. Και ξέρω ότι πολλοί από εσάς το κάνατε, γιατί ο άνθρωπος ζει γι’ αυτές τις εκπληκτικές στιγμές» έγραψε ο ηθοποιός κάτω από μία φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram μαζί με την Τιάνα, που κοίταξε τα δώρα της οικογένειας κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε άλλη ανάρτησή του ο Ντουέιν μαζί και πάλι με την Τιάνα παρακολουθούν την αγαπημένη της ταινία γράφοντας: «Ο Dwanta περνά μήνες προσεκτικά προγραμματίζοντας τα Χριστούγεννα, αλλά το αφεντικό αποφάσισε να ανοίξει μόνο ένα δώρο κι άφησε τα υπόλοιπα γι’ αργότερα, αφού πρώτα δούμε το “Lion King”… για 987η φορά».

 
 
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη therock (@therock)

Η ανάρτηση έγινε μία εβδομάδα αφότου ο Τζόνσον εμφανίστηκε ως Άγιος Βασίλης σε ένα επεισόδιο της διαδικτυακής σειράς του Τζον Κρασίνσκι «Some Good News», με την ονομασία «Dwanta Claus».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης