Ο Τζόζεφ Μπαένα (Joseph Baena) μίλησε για την προσωπική του ζωή. Σε συνέντευξή του στο Access Hollywood, ο ηθοποιός και γιος τού Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ αποκάλυψε ότι έχει βαρεθεί να χρησιμοποιεί εφαρμογές γνωριμιών, παρόλο που θα ήθελε να έχει μια σχέση.
 
«Τις εφαρμογές τις δοκίμασα. Δοκίμασα μερικές από αυτές. Δεν μπορούσα όμως να κάνω σχέση μέσα από αυτές. Μου αρέσει να μιλάω από κοντά» είπε.
 
Και συνέχισε: «Μου αρέσει να βγαίνω ραντεβού, τότε πραγματικά μπορώ να δείξω την προσωπικότητά μου. Έχω σπουδαία προσωπικότητα, ξέρεις, μιλάω πολύ, είμαι δυνατός, τριγυρίζω πολύ. Έτσι είναι δύσκολο όλο αυτό να το μεταφέρω μέσα από τα μηνύματα. Έτσι δεν μου βγήκε στις εφαρμογές. Βαρέθηκα πολύ γρήγορα».
 
Εξομολογήθηκε, ακόμα, ότι προτιμάει να γνωρίζει κόσμο μέσω κοινών φίλων ή σε εκδηλώσεις. «Είμαι τόσο κακός με τα μηνύματα. Έπρεπε να ρωτάω τους φίλους μου. Και πάλι δεν μπορώ να το κάνω. Προτιμώ να μιλάω από κοντά», είπε.
 
Πρόσθεσε ότι έχει ανάγκη να έχει κάποια στη ζωή του που να κατανοεί το βαρύ πρόγραμμά του. «Ξέρω ότι για να έχεις κοπέλα απαιτείται χρόνος και μεγάλη προσπάθεια», παραδέχτηκε.
 
«Αν και είμαι διατεθειμένος να το κάνω, ο τρόπος ζωής μου δεν το κάνει εύκολο. Θα μου άρεσε μια σχέση. Μου αρέσει να βγαίνω ραντεβού, αλλά ταυτόχρονα δεν έχω γνωρίσει ένα άτομο που θα ήθελα να προχωρήσω μαζί του», τόνισε ο Μπαένα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης