Οι Prodigy επιστρέφουν στο Rockwave, αποφασισμένοι να… «γκρεμίσουν» ότι άφησαν πέρσι όρθιο στο Terra Vibe! Οι headliners του περσινού Rockwave και συχνοί επισκέπτες της Ελλάδας τα τελευταία χρόνια θα ηγηθούν ξανά της σκηνής της Μαλακάσας με το αδιαμφισβήτητα εκρηκτικό show τους και με παρακαταθήκη την περσινή… επιβλητική τους εμφάνιση, μαζί με τον αγαπημένο του ελληνικού κοινού Iggy Pop.

Η αρμονική συνύπαρξη punk / rock και ηλεκτρονικής μουσικής δε θα μπορούσε να επιτευχθεί αν δεν υπήρχαν οι The Prodigy. Το συγκρότημα από το Essex της Αγγλίας που υπήρξε κάποτε το καλύτερο κρυμμένο μυστικό της underground dance σκηνής στις αρχές του 90, απέφυγε κάθε ταμπέλα κατηγοριοποίησης και γρήγορα κατάφερε να συστήσει στα μέγαλα mainstream ακροατήρια το μοναδικό τους ήχο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το συγκρότημα των Liam Howlett (συνθέτης/ keyboards), Keith Flint (φωνητικά) & Maxim (mc / φωνητικά) υπήρξε πρωτοπόρο του λεγόμενου big beat, συνδυάζοντας το rave, την techno και τα breakbeats με την ηλεκτρονική ροκ και το punk. Τραγούδια σαν το «Firestarter», το «Smack my Bitch Up» και το «Poison» έγιναν οι πρώτοι κλασικοί χορευτικοί ύμνοι των clubs και τα αγαπημένα των θαυμαστών τους, που δεν παραλείπουν να τα ζητούν σε κάθε εμφάνιση των The Prodigy.

Έχοντας πουλήσει πάνω από 20 εκατομμύρια δίσκους, θα λέγαμε ότι οι The Prodigy αναδεικνύονται στους απόλυτους σταρς της ηλεκτρονικής σκηνής και συνεχίζουν ομολογουμένως να αποτελούν ένα από τα καλύτερα rock (θα τολμούσαμε να πούμε) live acts του πλανήτη.

Στο Rockwave Festival δικαιωματικά θα λάβουν την θέση του επικεφαλή της 3ης Ιουλίου και θα κλείσουν την αυλαία του φεστιβάλ με την πιο χορευτική και ενεργητική εμφάνιση της χρονιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Πέτρος Σιδερέας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης