Για 7η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται το «CU 7Ply project» από την Propaganda, με μεγάλο χορηγό το CU και την υποστήριξη του Monster Energy.

Φέτος, από τις 19 έως τις 20 Μαΐου, το CU 7Ply project, για να γιορτάσει τα 7 του χρόνια, επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη, όπου διοργανώθηκε για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2006.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μεγαλύτερο φεστιβάλ της street culture που γίνεται στη χώρα μας παίρνει φέτος πανελλαδικό χαρακτήρα, ταξιδεύοντας στη Λάρισα στις 22/4, στην Πάτρα στις 29/4, στην Αθήνα στις 5/5, ενώ θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη, για την κυρίως εκδήλωση, στις 19 και 20 Μαΐου.

Σε μία εικαστική δημιουργία πάνω στα επτά φύλλα ξύλου που σχηματίζουν τις σανίδες του skateboard, από όπου προκύπτει και η ονομασία του «CU 7Ply project», περισσότεροι από 100 καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν τα αναγεννημένα τους skateboards με μοναδικό περιορισμό την απαραίτητη χρήση της σανίδας στο έργο τους. Το φεστιβάλ αποτελεί πλατφόρμα συνεύρεσης καλλιτεχνών από όλη τη χώρα μας αλλά και από το εξωτερικό και οι σανίδες του skateboard πηγή καινοτόμου δημιουργίας!

Οι προκριματικοί διαγωνισμοί skateboard πραγματοποιήθηκαν στη Λάρισα στις 22 Απριλίου, στην Πάτρα στις 29 Απριλίου και στην Αθήνα στο CU skate plaza στις 5 Μαΐου. Εκεί αναδείχθηκαν ως νικητές 28 skaters, οι οποίοι οδηγούνται στον τελικό του CU@ the Stairs Street contest, που διεξάγεται μέσα στο πλαίσιο του διημέρου του 7Ply project στη Θεσσαλονίκη, όπου και 3 νικητές θα μοιραστούν το χρηματικό έπαθλο των 2.500 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, τις ίδιες μέρες πραγματοποιήθηκε χωρίς προκριματικά και ο καθιερωμένος διαγωνισμός του Mini Ramp, στον οποίο συμμετείχε πλήθος κόσμου.

Συνολικά, λοιπόν, έξι νικητές μοιράζονται μέσα από τους δύο διαγωνισμούς το χρηματικό έπαθλο των 5.000 ευρώ που προσφέρει το CU 7ply project και ο μεγάλος χορηγός CU στη μεγαλύτερη διοργάνωση για το skate στην Ελλάδα, αντάξιας μεγάλων εκδηλώσεων του εξωτερικού.

Μαθήματα σχετικά με τις βασικές αρχές του skateboard στο Rollin School θα πραγματοποιηθούν από επαγγελματίες της Propaganda τις πρωινές ώρες στον χώρο του φεστιβάλ στην Θεσσαλονίκη στις 19 και 20 Μαΐου σε ειδική ράμπα για αρχάριους.

Αναπόσπαστο κομμάτι του φεστιβάλ αποτελεί η έκθεση φωτογραφίας που θα φιλοξενήσει τη δουλειά Ελλήνων και ξένων φωτογράφων στη Θεσσαλονίκη στις 19 και 20 Μαΐου και θα παρουσιάσει τη δική τους οπτική πάνω στο skateboard αλλά και τη street κουλτούρα γενικότερα!

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του διημέρου, θα παρουσιαστεί ένα μοναδικό Graffiti performance από την ομάδα του theBoxGallery σε ειδικά διαμορφωμένο τοίχο, το οποίο θα επιμεληθούν οι καλύτεροι Έλληνες graffiti artists, ενώ μοναδικά μουσικά δρώμενα θα λάβουν χώρα σε 3 διαφορετικά μουσικά stages σε διαφορετικά σημεία του χώρου της Βίλκα Area σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες δράσεις.

Οι μουσικοί που θα εμφανιστούν είναι το hip hop συγκρότημα «MY BOOM RAISE THE DEAD» (ATH), Ο DJ WAIF με hip hop και funk, τα «ΤΙΓΡΕ ΣΠΟΡΑΚΙΑ»(ATH), ο DJ SPAD(SKG) με rock καταβολές, ο DJ NUFF και το crew των PONY LICKS με drum n bass and dubstep ήχους, οι «ZOLTAN TRIBE SOUND SYSTEM»(SKG) , οι «GRAIN OF SENSE»(SKG) με ηλεκτρικό post rock ήχο, οι «VIPER VIKINGS»(SKG) με electro pop εκρήξεις και οι μοναδικοί Γάλλοι «DIRTY PHONICS» σε μοναδικό show με ό,τι πιο φρέσκο έχει να παρουσιάσει η ευρωπαϊκή σκηνή της σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το «CU 7Ply project 2012», επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του φεστιβάλ www.7plyproject.com ή τη σελίδα της εκδήλωσης στο Facebook Page & Facebook Event.

Το «CU 7Ply project» είναι ένα skateboard party με μεγάλη δόση αδρεναλίνης, φρέσκες δημιουργίες και νέες τάσεις στην τέχνη και τη μουσική, που δεν πρέπει να χάσετε για κανέναν απολύτως λόγο.

CU all there!

PROPAGANDA Rollin co., Μοναστηρίου 163, Θεσσαλονίκη.

Επικοινωνία: 2310533080, info@propagandask8.com.

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης