Ο μεγαλύτερος Έλληνας λαϊκός συνθέτης και δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Χρήστος Νικολόπουλος, η αυθεντική ερμηνεύτρια Πίτσα Παπαδοπούλου, ο εξαιρετικός Στέλιος Διονυσίου και η μία από τις σπουδαιότερες φωνές της νέας γενιάς, η Ασπασία Στρατηγού, συναντιούνται και στη Θεσσαλονίκη.

Με όπλα το καλό λαϊκό τραγούδι και την ποιότητα στη νυχτερινή διασκέδαση αλλά και την ισχυρή σχέση που διατηρούν με ένα μεγάλο κοινό, ο Χρήστος Νικολόπουλος, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Στέλιος Διονυσίου και η Ασπασία Στρατηγού ξεκινούν τις εμφανίσεις τους ξέροντας ότι θα κερδίσουν το στοίχημα της επιτυχίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο μεγαλύτερος λαϊκός μας συνθέτης, έχει αμέτρητα τραγούδια στο ενεργητικό του και μια αξιοζήλευτη πορεία γεμάτη επιτυχίες.

Η Πίτσα Παπαδοπούλου, η κυρία του λαϊκού πενταγράμμου με ιστορία και προσφορά δεκαετιών στο μουσικό μας τοπίο, με αμέτρητα τραγούδια, αληθινό πλούτο για τη μουσική μας σκηνή.

Ο Στέλιος Διονυσίου, προικισμένος με γνήσια λαϊκή φωνή που κουβαλάει ιστορία… θεωρείται ένας από τους πιο αγαπητούς λαϊκούς τραγουδιστές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ασπασία Στρατηγού χαρακτηρίζεται ως μια προικισμένη ερμηνεύτρια, η οποία μπορεί να υποστηρίξει πολλά είδη τραγουδιού με την ίδια συνέπεια και δύναμη.

Το πρόγραμμα συνοδεύει 6μελής ορχήστρα με άριστους μουσικούς. Ένα πρόγραμμα που συνδυάζει την ποιότητα στη διασκέδαση με το κέφι.


Info:

Για 2 ακόμα Σάββατα, 28 Απριλίου & 5 Μαΐου 2018
Ώρα προσέλευσης: 22:00
Έναρξη: 23:00

Μύλος Αποθήκη
Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία
Θεσσαλονίκη

Τηλ. κρατήσεων: 2310.510081, 6949950530, 6974162730

Ποτό, κρασί, μπίρα στο μπαρ: 15€
Μπουκάλι κρασί στα 2 άτομα: 75€, 85€
Φιάλη απλή στα 4 άτομα: 150€, special: 170€

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης