Το πρόγραμμα «Fly me to the Moon» συνεχίζεται στο αεροδρόμιο για έκτη συνεχή χρονιά, «ταξιδεύοντας» επιβάτες και επισκέπτες σε όλη την Ελλάδα!

Μέσα από την ομορφιά της χώρας μας, ο νέος κύκλος του «Fly me to the Moon» προσκαλεί ταξιδιώτες και επισκέπτες του αεροδρομίου να ανακαλύψουν ξεχωριστούς προορισμούς, να γευτούν τοπικά εδέσματα, να μάθουν για την ιστορία και τον πολιτισμό του κάθε τόπου, να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία, ακόμη και να…χορέψουν τοπικούς χορούς πριν από την πτήση τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τη Στερεά Ελλάδα να εγκαινιάζει το «Fly me to the Moon 6», την Παρασκευή, 6 Ιουλίου, οι ταξιδιώτες θα γνωρίσουν στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών τις ομορφιές της Βοιωτίας, της Εύβοιας, της Ευρυτανίας, της Φθιώτιδας και της Φωκίδας, θα ακούσουν υπέροχη μουσική σε ένα αφιέρωμα στον διακεκριμένο Έλληνα συνθέτη Νίκο Σκαλκώτα και θα δοκιμάσουν μοναδικά τοπικά εδέσματα.

Έτσι, το Fly me to the Moon δίνει μια πρώτη «Στερεοελλαδίτικη» γεύση από την Ελλάδα, αρχίζοντας να «ξεδιπλώνει» το φυσικό κάλλος, την πολιτισμική ταυτότητα, τη γαστρονομία, τα ήθη και τα έθιμα, τον ιδιαίτερο χαρακτήρα, αλλά και τη σύγχρονη εικόνα κάθε περιοχής.

Sounds Greek to me στο αεροδρόμιο της Αθήνας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρώτος προορισμός: Γνωριμία με τη Στερεά Ελλάδα

Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2018

Επίπεδο Αναχωρήσεων – Είσοδος 3 – Περιοχή Ελεύθερης Πρόσβασης
Ώρα: 12:00 – 16:00

To «Fly me to the Moon» είναι μια συνεργασία του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και της πολιτιστικής πλατφόρμας ελculture, που πραγματοποιείται για έκτη συνεχή χρονιά. Περισσότερες πληροφορίες στα www.aia.gr και www.elculture.gr.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης