«Στάσεις & Σταθμοί»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 20 Μαρτίου 2012, 00:50
«Στάσεις & Σταθμοί»
... ένα Εργαστήριο Ζωγραφικής στο Τρένο στο Ρουφ

Είκοσι (20) νέοι καλλιτέχνες – σπουδαστές στο Ζ΄ Εργαστήριο της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών εκθέτουν τα έργα τους στο Τρένο στο Ρουφ.

Οι καλλιτέχνες έχουν απλώσει τα έργα τους στον χώρο των βαγονιών του Τρένου θέλοντας να συνδέσουν έτσι την καλλιτεχνική τους δημιουργία με τη θεατρική πράξη, τις μουσικές παραστάσεις, τον χορό και τη γαστρονομία σε ένα ενιαίο σύνολο.

Το Τρένο στο Ρουφ αναζητώντας τις νέες πρωτότυπες και ποιοτικές προτάσεις των τεχνών προσφέρει στους νέους τα βαγόνια του για να ξεδιπλώσουν εκεί με ταλέντο και έμπνευση τη δημιουργική τους φαντασία.

Συμμετέχουν(κατ’ αλφαβητική σειρά): Sophie Fardella, Άντα Αναστασέα, Αλέξανδρος Βέργης, Κρίστη Γρηγορίου, Ανδριάνα Δαούτη, Κλεοπάτρα Δροσοπούλου, Παύλος Ιωαννίδης, Σοφία Κυριακοπούλου, Αγγελική Λόη, Πέννυ Μονογυιού, Παρασκευή Μουστάκα, Νίκος Μπαμπάτσιας, Νατάσσα Μπίζα, Εβελίνα Ντουντουνάκη, Θεοδώρα Πανταζοπούλου, Μπέσσυ Ράλλη, Καμέλια Σαματά, Κλεοπάτρα Τεχλικίδη, Βάσω Τζούτη, Θοδωρής Τράμπας.

Διάρκεια Έκθεσης έως Κυριακή 8 Απριλίου 2012
Ώρες λειτουργίας Τετάρτη – Κυριακή 20:00 – 22:00

Παράλληλα στην Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ συνεχίζεται η θεατρική παράσταση «Ένας Όμηρος» του Μπρένταν Μπήαν σε σκηνοθεσία της Τατιάνας Λύγαρη με την πασίγνωστη μουσική του Μίκη Θεοδωράκη.


Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ
Αποβάθρα Σιδηροδρομικού Σταθμού Ρουφ
επί της Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως - Προαστιακός Ρουφ
(10΄ με τα πόδια από το στάση Μετρό «Κεραμεικός»)
τηλ: 210-5298922

Επιμέλεια: Νικόλας Αρώνης

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 20 Μαρτίου 2012, 01:07