Ο οίκος Sotheby’s στο Χονγκ Κονγκ συνεργάστηκε με το δημιουργικό στούντιο AllRightsReserved για διαδικτυακή δημοπρασία που εντάσσεται στη σειρά Contemporary Showcase.

 
Αξιοποιώντας το αρχείο συλλογών περιορισμένης έκδοσης και μοναδικά έργα τέχνης του δημιουργικού στούντιο, όλα τα έσοδα της δημοπρασίας θα διατεθούν για την εκστρατεία των νοσηλευτικών ιδρυμάτων, Tung Wah Group of Hospitals «Share Love & Fight the Epidemic» με στόχο την ανακούφιση των πληγέντων από την πανδημία του κορωνοϊού.
 
Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός με έδρα το Χονγκ Κονγκ θα διοχετεύσει τα έσοδα από τη δημοπρασία ως εφάπαξ βραχυπρόθεσμη οικονομική βοήθεια σε οικογένειες που πλήττονται από τη συνεχιζόμενη πανδημία.
 
«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα συμμετάσχουμε για πρώτη φορά σε δημοπρασία του Sotheby’s και θα παρουσιάσουμε αυτά τα εικονικά συλλεκτικά αντικείμενα στον κόσμο… Πολλά από τα έργα αντιπροσωπεύουν πολύτιμες, κοινές αναμνήσεις μας από το ξεκίνημά μας και είναι πολύ σημαντικό να μπορούμε να δωρίσουμε τα έσοδά μας από την πώληση για καλό σκοπό στην τοπική κοινότητα» αναφέρεται σε ανακοίνωση του στούντιο.
 
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης