Συνάντηση με τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο και τον Αμερικανό σκηνοθέτη και σεναριογράφο Steven Bernstein είχε η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν εκτενώς τα επενδυτικά σχέδια για τη λειτουργία σχολής κινηματογράφου και δημιουργίας στούντιο οπτικοακουστικών παραγωγών στη Σύρο, και δόθηκε έμφαση στις προοπτικές που υπάρχουν για την τουριστική αξιοποίηση και τα οφέλη στην παγκόσμια προώθηση και προβολή της Ελλάδας και του ελληνικού τουρισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για την τρίτη συνάντηση της υπουργού με τους επενδυτές, στην οποία συμμετείχαν επίσης ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης και η αντιπρόεδρος του ΕΟΤ Αγγελική Χονδροματίδου.

Η κα Κουντουρά τόνισε ότι σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στηρίζει τη μεγάλη αυτή επένδυση κινηματογραφικών υποδομών και παραγωγών, που θα αποφέρει πολλαπλασιαστικά οφέλη στις τοπικές κοινωνίες, στην απασχόληση και στην εθνική οικονομία, καθώς και στη διεθνή προβολή της Ελλάδας ως παγκόσμιου ελκυστικού προορισμού μέσα από την παραγωγή ταινιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης