Συνεχίζεται η εκπομπή της Ellen DeGeneres

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 4 Αυγούστου 2020, 06:36
Συνεχίζεται η εκπομπή της Ellen DeGeneres

Η Έλεν ΝτιΤζένερις δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τόσο εύκολα.

Σύμφωνα με email που απέστειλαν οι παραγωγοί της παρουσιάστριας στους εργαζόμενους και το οποίο επικαλείται η New York Post, η Έλεν επιστρέφει εντός του μήνα στην εργασία της.

Τα ρεπορτάζ για το τέλος της καριέρας της, που δημοσιεύτηκαν ύστερα από καταγγελίες για «τοξικό», «σεξιστικό» και «ρατσιστικό» εργασιακό περιβάλλον στο «The Ellen DeGeneres Show», θεωρούνται από το περιβάλλον της παρουσιάστριας ως «υπερβολικά».

Παρά τα όσα έχουν δημοσιοποιηθεί, η ΝτιΤζένερις δεν έχει καμία πρόθεση να εγκαταλείψει την παρουσίαση. Σκοπεύει μάλιστα να επιστρέψει στην εργασία της στις 24 Αυγούστου για τα γυρίσματα του «Ellen's Game of Games», αλλά και στο πλατό για το «Ellen Show», που θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το εσωτερικό email που στάλθηκε στους εργαζόμενους.

Εσωτερική πηγή από την εκπομπή διευκρίνισε στην Post ότι η Έλεν «παλεύει για να προστατεύσει το σόου και ό,τι αντιπροσωπεύει. Είναι πολύ αναστατωμένη για το τι συνέβη και αποφάσισε να διορθώσει τα προβλήματα. Αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη. Όμως δεν πρόκειται να παραιτηθεί».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 4 Αυγούστου 2020, 08:37