Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων διοργανώνει μεγάλη συναυλία και αφιέρωμα για την επιστροφή των Γλυπτών και Μαρμάρων του Παρθενώνα στο Βεάκειο θέατρο Πειραιά, την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 7.30 μ.μ.

500 χορωδοί, λυρικοί, λαϊκοί σολίστ και ο Λάκης Χαλκιάς θα παρουσιάσουν το έργο του μαέστρου Μιχάλη Κοκκίνη «Φωνή καρδιάς – Οργή Ψυχής».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρουσιάζει ο Άλεξης Κωστάλας.

Η συναυλία αυτή, αφιέρωμα στην επιστροφή των Γλυπτών και Μαρμάρων του Παρθενώνα, αποτελεί συνέχεια μιας καλά οργανωμένης δράσης του ομίλου, ώστε να ενισχυθούν και άλλες προσπάθειες που γίνονται σε όλον τον κόσμο για την ευαισθητοποίηση των πολιτών για την επιστροφή στον χώρο και τόπο της Ακρόπολης, γλυπτών και αναπόσπαστων στοιχείων του παγκόσμιου συμβόλου της Ειρήνης της δημοκρατίας και της UNESCO.

Στη μεγάλη αυτή εκδήλωση του Ομίλου θα τιμηθούν:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κα Ελένη Κόρκα, για την προσφορά της στον πολιτισμό και για την προσπάθεια της για την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα.

Ο κος Αλέξης Μανθεάκης για την πολύτιμη προσφορά του στον πολιτισμό και στον Άνθρωπο και για τις ιδιαίτερα σημαντικές προσπάθειες του για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα.

Ο κος Γιώργος Τσούκαλης για την πολύτιμη προσφορά του στον αγώνα ενάντια στην αρχαιοκαπηλία και στην προστασία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Ο κος Suha Daoud για την προσφορά του στον πολιτισμό και για τη προσπάθεια του για την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα.

Η εκδήλωση οργανώνεται από τον όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων στο πλαίσιο του πανηγυρικού εορτασμού τον 70 χρόνων από την ίδρυση του πρώτου ομίλου για την UNESCO .

Είσοδος ελεύθερη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης