Μεγάλη συναυλία αγάπης με τον Γ. Χατζηνάσιο και 300 παιδιά επί σκηνής, από τμήματα χορωδιών και υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ) και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017, στον χώρο της Αγοράς του Ολυμπιακού Σταδίου (Στοά Καλατράβα).

Η επιτυχημένη εκδήλωση έγινε στο πλαίσιο της προσπάθειας για την καθιέρωσή του δήμου Αμαρουσίου σε «παγκόσμιο κέντρο Τουρισμού, Υγείας, Άθλησης και Επιχειρηματικότητας», αλλά και την εν γένει προώθηση του στόχου να καταστεί η Ελλάδα πόλος έλξης για τον ιαματικό τουρισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γιώργος Πατούλης, δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος του ΙΣΑ, της ΚΕΔΕ  μιλώντας  στο zougla.gr για την εκδήλωση και τους στόχους της τόνισε:

«Θέλουμε να δώσουμε το μήνυμα της αισιοδοξίας το μήνυμα του μέλλοντος. Το Μαρούσι περνάει μπροστά στο μέλλον και γίνεται τουριστικός προορισμός στα ζητήματα της υγείας της άθλησης και του επιχειρείν. Πιστεύω ότι μέσα από αυτή διαδικασία θα δημιουργήσουμε την τοπική ανάπτυξη που είναι απαραίτητη για τη χώρα μας για να μην φεύγουν οι νέοι επιστήμονες για να μπορέσουμε να κρατήσουμε τους νέους ανθρώπους και φυσικά μαζί με την Unesco Βορείου τομέα – Βορείων Προαστείων είμαστε εδώ για να αναβαθμίσουμε τον πολιτισμό».

Δείτε το βίντεο:

Η εκδήλωση ήταν ανοιχτή στο κοινό, ενώ την παρουσίαση έκανε ο γνωστός παρουσιαστής Νίκος Παπαδάκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συμμετείχουν οι παιδικές χορωδίες, Σπύρου Λάμπρου (υπό τη διεύθυνση του Σπύρου Λάμπρου), Εθνικών Ωδείων Αμαρουσίου και Ηρακλείου (υπό την διεύθυνση της Εύης Χλωρού) και Con Anima (υπό την διεύθυνση της Ιουλίας Τζαννετουλάκου).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης