Με καινούργια επεισόδια, και ακόμα πιο απολαυστικές ιστορίες, η αγαπημένη κωμική σειρά της ΕΡΤ1 «Η τούρτα της μαμάς» θα μας χαρίζει άφθονο γέλιο αλλά και συγκίνηση, σε νέα ημέρα και ώρα, κάθε Πέμπτη, στις 22:00.

Κωμικοτραγικές καταστάσεις, ευτράπελα, αλλά και πολλές εκπλήξεις επιφυλάσσει στους τηλεθεατές το νέο επεισόδιο, που μεταδίδεται την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου, στις 22:00.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επεισόδιο 14ο: «Όλα λάθος»

Ο Ρήγας, το μυστηριώδες αγόρι με τα τατουάζ και τα δερμάτινα, έχει προκαλέσει τρομερή αναστάτωση στην, κατά τα άλλα, ψύχραιμη και κυνική Μαριλού. Η προσπάθειά της να κρατήσει κρυφή την ύπαρξη και την ταυτότητά του τής έχει προκαλέσει πολύ άγχος, που αρχίζει να εκδηλώνεται στη συμπεριφορά της.

Ο Ρήγας, όμως, εμφανίζεται, για ακόμα μια φορά, απρόσκλητος στο σπίτι της οικογένειας Βασίλαινα, κάτι που κάνει πολύ χαρούμενο τον Πάρη, ο οποίος έχει αρχίσει να ερωτεύεται τον όμορφο νέο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, η Ευανθία ετοιμάζει εορταστικό δείπνο προς τιμήν του Κυριάκου και της Βέτας, για να γιορτάσει όλη η οικογένεια την επανένωσή τους. Με αφορμή το δείπνο, καλεσμένη είναι και η Ελενίτσα, ο διακαής πόθος του Γιάγκου.

Η οικογένεια της Ευανθίας και του Τάσου θα κάνει ό,τι μπορεί για να στεφθεί με επιτυχία αυτό το προξενιό, αλλά φαίνεται πως η Ελενίτσα έχει στραμμένο το ενδιαφέρον της αλλού.  Μα, όλα λάθος, πια, σε αυτό το σπίτι!

Στον ρόλο του Ρήγα ο Αποστόλης Μπαχαρίδης.

Όλα τα επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα και στη δωρεάν ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX μετά τη μετάδοσή τους από την ΕΡΤ1.

«Η τούρτα της μαμάς» μεταδίδεται σε επανάληψη κάθε Σάββατο, στις 16:00.

Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης της σειράς κατά τη μετάδοσή της από την τηλεόραση και με υπότιτλους για Κ/κωφούς και βαρήκοους θεατές.

Πρωταγωνιστούν: Κώστας Κόκλας (Τάσος, ο μπαμπάς), Καίτη Κωνσταντίνου (Ευανθία, η μαμά), Λυδία Φωτοπούλου (Μαριλού, η γιαγιά), Θάνος Λέκκας (Κυριάκος, ο μεγάλος γιος), Πάρις Θωμόπουλος (Πάρης, ο μεσαίος γιος), Μιχάλης Παπαδημητρίου (Θωμάς, ο μικρός γιος), Ιωάννα Πηλιχού (Βέτα, η νύφη), Αλέξανδρος Ρήγας (Ακύλας, ο θείος και κριτικός θεάτρου), Θανάσης Μαυρογιάννης (Μάριος, ο εγγονός)

Η Χρύσα Ρώπα στον ρόλο της Αλεξάνδρας, μάνας του Τάσου.

Επίσης, εμφανίζονται οι Υακίνθη Παπαδοπούλου (Μυρτώ), Δημήτρης Τσιώκος (Γιάγκος), Γιώργος Τσιαντούλας (Παναγιώτης, σύντροφος του Πάρη), Ειρήνη Αγγελοπούλου (Τζένη, η σύντροφος του Θωμά), Αποστόλης Μπαχαρίδης (Ρήγας).

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης