Επίσημη πλέον η συνεργασία του Celine με τη Lisa των Blackpink: ο γαλλικός οίκος μόδας ανακοίνωσε την σταρ της K-pop ως την καινούργια παγκόσμια πρέσβειρά του, την πρώτη αφότου το τιμόνι στο δημιουργικό ανέλαβε ο Hedi Slimane.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν και η Lisa είχε συνεισφέρει σε παλαιότερα ντεφιλέ του οίκου, η αναβάθμισή της σε καινούργιο πρόσωπο του Celine ανεβάζει σε άλλα επίπεδα τη σχέση τους. Ο ίδιος ο Slimane απαθανάτισε τη χορεύτρια/τραγουδίστρια/ράπερ σε μια σειρά ασπρόμαυρων φωτογραφικών πορτρέτων.

«Για μένα, ο Celine είναι χωρίς αντίπαλο, και ο Hedi Slimane έχει τέτοιο πολύπλευρο ταλέντο, από το ντιζάιν ενδυμάτων μέχρι τη φωτογραφία» είπε, μιλώντας στο Harper’s Bazaar, η Lisa. «Μέσω του οράματός του δημιουργεί αυτόν τον σπάνιο, απίστευτο και επιθυμητό κόσμο. Πάντα με εμπνέει η δουλειά του. Είναι τιμή και ευχαρίστηση να μπορώ να δουλέψω με τον Hedi ως πρώτη πρέσβειρα του Celine» πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός από τη συνεργασία της με τον οίκο Celine, η Lisa έγινε πρόσφατα πρέσβειρα της Bvlgari για την Κορέα.

Τα υπόλοιπα μέλη των Blackpink είναι επίσης τα πρόσωπα διάσημων οίκων: Η Jennie συνεργάζεται με τη Chanel, η Jisoo με την Dior και η Rosé με την Yves Saint Laurent.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης