Μετά την παρουσίαση της πρώτης του συλλογής για τον Givenchy τον περασμένο Οκτώβριο, τώρα ο Matthew M. Williams αποκαλύπτει την πρώτη του διαφημιστική καμπάνια για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2021. Ο πολυτελής οίκος μόδας έχει προσκαλέσει διάσημους φίλους του σχεδιαστή να παρουσιάσουν τις δημιουργίες του.

Ο Playboi Carti, ο πρώτος φίλος του Williams που συνυπογράφει τη νέα προσπάθεια του καλλιτεχνικού διευθυντή του Givenchy, συμμετέχει στην καμπάνια με τα πιο περιζήτητα μοντέλα, παρουσιάζοντας τα νέα αξεσουάρ, τσάντες, υποδήματα και ready to wear ένδυση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνοδευόμενος από τις Κένταλ Τζένερ, Μπέλα Χαντίντ, Ανόκ Γιάι και τον Λίαμ Πάουερς, ο Carti εμφανίζεται με ένα σκούρο πράσινο δερμάτινο bomber jacket, μεγάλα γυαλιά και χρυσές μπότες με το μοτίβο κροκοδείλου. Η Κένταλ Τζένερ φορά κολλητό κόκκινο τοπ και ψηλόμεσο παντελόνι και η Μπέλα Χαντίντ εμφανίζεται με φόρμα με βιομηχανικές πινελιές του Williams, ένα συνδυασμό από μικρά μεταλλικά αντικείμενα.

«Για μένα, η μόδα εκφράζει μια άποψη, στην οποία συνυπάρχουν τυπικότητα και ανεπίσημη μορφή, δομή και άνεση» δήλωσε ο Αμερικανός σχεδιαστής και πρόσθεσε: «Πεποίθησή μου είναι η πολυτέλεια να μεταδίδεις στα ρούχα τη δική σου προσωπικότητα, και όχι τα ρούχα να σε φορούν».

«Σε κάθε ένα από αυτά τα πορτρέτα, ένας δυνατός χαρακτήρας φορά ρούχα που αντικατοπτρίζουν ποιος είναι : είναι αυτοί που δίνουν πνοή στα ρούχα» ανέφερε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φωτογράφος της καμπάνιας είναι η γεννημένη στην Κορέα, Γερμανίδα Heji Shin.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης