Η Ρόμπιν Ράιτ πιστεύει ότι ο πρώην συμπρωταγωνιστής της στο «House of Cards», Κέβιν Σπέισι έχει «τη δυνατότητα να διορθωθεί» μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση και ανάρμοστη συμπεριφορά εναντίον του.

«Δεν ξέρω πώς να το σχολιάσω αυτό, πραγματικά δεν ξέρω» δήλωσε η Ράιτ στο περιοδικό Porter όταν ρωτήθηκε για τις πιθανότητες επαγγελματικής επανόδου του ηθοποιού που έπεσε σε δυσμένεια και απομακρύνθηκε από τη σειρά του Netflix μετά από μια σειρά καταγγελιών περί σεξουαλικής κακοποίησης .
«Πιστεύω ότι κάθε ανθρώπινο ον έχει τη δυνατότητα να διορθώνεται» συνέχισε η 52χρονη ηθοποιός. «Με αυτή την έννοια, πιστεύω στις δεύτερες ευκαιρίες, ή όπως αλλιώς θέλετε να τις πείτε. Λέγεται εξέλιξη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ράιτ, η οποία πρόσφατα καλεσμένη στο σόου «Today» δήλωσε ότι δεν γνώριζε πραγματικά τον Σπέισι, είπε πως δεν έχει μιλήσει με τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό από τότε που ξέσπασε το σκάνδαλο, αλλά δήλωσε ότι είναι ευπρόσδεκτος να επικοινωνήσει μαζί της ανά πάσα στιγμή.

«Λυπάμαι για οποιονδήποτε ζει στη δημόσια αρένα» είπε. «Είναι ένας εφιάλτης, μπορείτε να φανταστείτε; Κάνουμε μία δουλειά, μοιραζόμαστε [μια ερμηνεία] με τους θεατές. Γιατί η ιδιωτική μας ζωή πρέπει να είναι δημόσια; Μισώ αυτό το κομμάτι αυτής της βιομηχανίας. Είναι τόσο αδιάκριτο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης