Στη διεθνή έκθεση «Swiss Art Expo» που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως τις 29 Αυγούστου στη Ζυρίχη, θα συμμετάσχει η γνωστή εικαστικός Πηγή Δαούλα.

Η εικαστικός που έχει εξελιχθεί σε κύριο εκπρόσωπο της τεχνικής dripping και pouring στην Ελλάδα θα ταξιδέψει μαζί με τα έργα της στην Ελβετία ώστε να πάρει μέρος σε ένα σημαντικό καλλιτεχνικό event.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Συγκεκριμένα HARTBOX.PROJECTS είναι μια διεθνής έκθεση που ταξιδεύει ανά τον κόσμο και φιλοξενεί τις διεθνείς τάσεις στην Τέχνη, δίνοντας έμφαση σε ό,τι καινοτόμο και πρωτοπόρο.

Γεννήθηκε από μια ιδέα της ARTBOX.GALLERY Ελβετίας και από το 2016 έχει διοργανώσει events σε πόλεις που θεωρεί ότι ανακαλύπτουν το καινούριο στην Τέχνη όπως η Νέα Υόρκη, η Βαρκελώνη, το Μαϊάμι και η Ζυρίχη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην αυγουστιάτικη έκθεση της Ελβετίας η διοργανώτρια ARTBOX.PROJECTS επέλεξε να συμπεριλάβει δύο αντιπροσωπευτικά έργα της Πηγής Δαούλα, τα «Rage» και «Patchwork».

Το εντυπωσιακό κτήριο του κεντρικού σταθμού της Ζυρίχης θα αποτελέσει τον ιδανικό χώρο για την έκθεση,που πραγματοποιείται εκεί για δεύτερη φορά και αναμένεται να συγκεντρώσει περισσότερους από 80.000 επισκέπτες την ημέρα. Ο αριθμός αυτός την καθιστά την έκθεση με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στην Ελβετία.

Η έκθεση δίνει βήμα σε νέους καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο ώστε να αναγνωριστούν διεθνώς. Σκοπός της έκθεσης όπως λένε χαρακτηριστικά οι διοργανωτές «είναι να προάγει το καινούριο στην Τέχνη ώστε ο καλλιτεχνικός κόσμος να συνεχίσει να κινείται!»

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης