Περισσότερες από μισό εκατομμύριο επισκέψεις (528.000) δέχθηκε τον Σεπτέμβριο το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), σημειώνοντας 75,8% αύξηση σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα πέρυσι και αποδεικνύοντας ότι ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει ως έναν από τους κυριότερους προορισμούς πολιτισμού, ψυχαγωγίας, μάθησης και άθλησης στην Αθήνα.

Το ΚΠΙΣΝ, τον Σεπτέμβριο υποδέχθηκε τους επισκέπτες με έναν υψηλής ποιότητας, ποικιλομορφίας και έντασης προγραμματισμό ο οποίος κυμάνθηκε από τον μοντέρνο χορό στο μονόδραμα, από τη σύγχρονη λογοτεχνία στις πλαστικές τέχνες και από την έθνικ μουσική στο hard rock.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Fanny Ardant, ο Goran Bregović, ο Jeffrey Eugenides, ο Γιώργος Νταλάρας, η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, ο Γιώργος Κοντραφούρης, ο Lee Ranaldo, η Μαριάννα Καβαλλιεράτου και οι Planet of Zeus, μεταξύ άλλων, σε συνδυασμό με πλήθος εργαστηρίων και αθλητικών δραστηριοτήτων, κινηματογραφικές προβολές, αλλά και την εμβληματική έκθεση γλυπτικής της Σοφίας Βάρη στην Αγορά, συνέθεσαν ένα μοναδικό και πολυποίκιλο πρόγραμμα για όλες τις ηλικίες.

Οι εκδηλώσεις Σεπτεμβρίου του ΚΠΙΣΝ πραγματοποιήθηκαν με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης