Όλα τα κεφάλια γυρίζουν όταν περνά το ηλικιωμένο ζευγάρι

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020, 14:00
Όλα τα κεφάλια γυρίζουν όταν περνά το ηλικιωμένο ζευγάρι

Αυτό το ζευγάρι ηλικιωμένων Γερμανών μπορεί να μας διδάξει ένα δύο πράγματα για το στυλ. Οι Βερολινέζοι Britt Katja και Günther Krabbenhöft είναι αγαπημένοι των μέσων κοινωνικής δικτύωσης λόγω του ότι τα συνολάκια τους είναι κομψά, ιδιόρρυθμα και σοφιστικέ. Και η Μπριτ και ο Γκύντερ έχουν ιδιαίτερα καλό γούστο, και αγαπούν τη μόδα, και γι' αυτόν τον λόγο δρέπουν εγκώμια για το εμπνευσμένο λάιφ στάιλ τους.


Για πρώτη φορά, ο Γκύντερ έγινε viral πριν δύο χρόνια και κέρδισε τότε το προσωνύμιο «Hipster Grandpa». Αυτό το οποίο τον κρατά νέο κι ευτυχισμένο είναι ο χορός, που – όπως ο ίδιος λέει – τον ανακάλυψε σε μεγάλη ηλικία. «Από τότε, μπόρεσα να αφήσω τα άλλα προγράμματά μου καλής φυσικής κατάστασης, ήθελα μόνο λίγη επιπλέον άσκηση ως προς τη σωματική δύναμη» εξομολογήθηκε στην εφημερίδα Süddeutsche Zeitung.

Απογοήτευσε όσους θα ήθελαν να έχει προϊστορία στον χώρο της μόδας ή να ήταν Stailist. «Θα μου άρεσε κάτι τέτοιο, ναι» είπε. «Αλλά δεν ήμουν κάποιος που επαναστάτησε, έκανα ό,τι οι γονείς μου μού έλεγαν να κάνω» πρόσθεσε. Και ο Γκύντερ έγινε σεφ. «Στην αρχή, ήταν δύσκολο για μένα, αλλά ήταν εντάξει. Μια απολύτως νορμάλ δουλειά» διευκρίνισε.

Ωστόσο, διαβεβαίωσε ότι πάντα του άρεσε η μόδα. «Στο Ανόβερο, όπου μεγάλωσα, συνηθίζαμε να βγαίνουμε βόλτα με μίνι φούστες, όταν πρωτοεμφανίστηκε το μίνι για άντρες. Με ρωμαϊκά σανδάλια, επίσης! Αλλά γρήγορα το εγκαταλείψαμε αυτό. Όταν, πριν τριάντα χρόνια, ήρθα στο Κρόιτσμπεργκ (σ.σ. την «ατίθαση» συνοικία του Βερολίνου), κυρίως ντυνόμουν με μαύρα στο τυπικό εναλλακτικό ύφος εδώ – αλλά πάντα ιδιαίτερα, με μια προσωπική νότα» δήλωσε.

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

 

 

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020, 14:33