Μετά το πολύ επιτυχημένο 1o Legends 2004 Youth Cup που διοργανώθηκε στο Δημοτικό Στάδιο  Xαλανδρίου την Πέμπτη 20/6, οι κοινές δράσεις των Legends 2004 και της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Champions For Life με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος μεταφέρονται στο Summer Nostos Festival, το οποίο θα διεξαχθεί στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος από 23 έως και 30 Ιουνίου.

Την Κυριακή 23 Ιουνίου, οι Legends 2004 συμμετείχαν στον βραδινό αγώνα SNF RUN: Τρέχοντας προς το Μέλλον. Ο αγώνας περιλάμβανε διαδρομές των 6 και των 10 χιλιομέτρων καθώς και διαδρομή 1 χιλιομέτρου για αθλητές των Special Olympics.                

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εκκίνηση των δύο πρώτων διαδρομών δόθηκε στο Παναθηναϊκό Στάδιο, στις 20:50 και 21:10 αντίστοιχα, με τους δρομείς να διασχίζουν το κέντρο της πόλης και στη συνέχεια, μέσω της Λεωφόρου Συγγρού, να τερματίζουν στον Στίβο του ΚΠΙΣΝ.

Aπό τη Δευτέρα 24 Ιουνίου, στην Εσπλανάδα δίπλα στο Κανάλι, λειτουργεί το Walk of Fame. Μια «διαδρομή» αφιερωμένη στους Πρωταθλητές Ευρώπης 2004, μια βόλτα στον χρόνο, κατά την οποία μέσα από ειδικές κατασκευές τα παιδιά και οι γονείς θα μάθουν περισσότερα για την ομάδα και “θα γίνουν μέλη της”. Μια διαδρομή που οδηγεί στον ειδικό χώρο όπου το κοινό θα μπορεί κάθε απόγευμα από τις 7μμ να συναντήσει παίκτες της ομάδας.

Στις 25 Ιουνίου, 15 ακριβώς χρόνια μετά την εκπληκτική νίκη-πρόκριση επί της Γαλλίας, στο πλαίσιο του 8ου Συνεδρίου του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, οι Αντώνης Νικοπολίδης, Θοδωρής Ζαγοράκης, Τραϊανός Δέλλας, Άγγελος Χαριστέας, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Γιώργος Καραγκούνης και Γιάννης Τοπαλίδης, θα συμμετάσχουν σε συζήτηση με θέμα «Το Εγώ Κάτω Από Το Εμείς: Συμπεράσματα και Εμπειρίες από ένα Ανεπανάληπτο Επίτευγμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συζήτηση θα διεξαχθεί στο Κτήριο ΕΛΣ (Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος) με ώρα έναρξης 12:50 και συντονιστή τον Εκπρόσωπο Τύπου των Legends 2004 Xρήστο Σωτηρακόπουλο. Συμμετέχει ο δημοσιογράφος Βασίλης Σαμπράκος. Η συμμετοχή στο Συνέδριο είναι δωρεάν, με απαραίτητη προεγγραφή στον σύνδεσμο: https://afea.eventsair.com/8th-snf-2019/regsite/Site/Register

Tην Παρασκευή 28 Ιουνίου, στις 19:30, στο Δημοτικό Πάρκο Αθλητισμού και Αναψυχής Καλλιθέας, οι Legends 2004 δίνουν πάσα σε περισσότερα από 1300 άτομα για να προσπαθήσουν να σπάσουν το Guinness World Record για τους «Περισσότερους ανθρώπους που θα ανταλλάξουν ποδοσφαιρικές πάσες»! H είσοδος και συμμετοχή είναι ελεύθερη για το κοινό, με απαραίτητη προεγγραφή στον σύνδεσμο: https://www.eventora.com/el/Events/snf-legends-2004

Κατά τη διάρκεια του Summer Nostos Festival, οι Legends 2004 θα συμμετάσχουν και σε πολλές άλλες προγραμματισμένες δράσεις για παιδιά και οικογένειες.

Οι κυριότερες είναι:

• Γνωριμία με τον Αθλητικό Τεχνολογικό Εξοπλισμό (στις 24/6)
• Εδώ Παίζουμε όλοι
• Ομαδικά Αθλήματα με μπάλα
• Play Unified, Learn Unified: Ζούμε Μαζί, Μαθαίνουμε Μαζί (στις 30/6)

Ο δρόμος για τον μεγάλο αγώνα – αναβίωση του επικού τελικού της Λισαβόνας στις 4 Ιουλίου στη Ριζούπολη, περνάει από το Summer Nostos Festival. Σας περιμένουμε!

Περισσότερες πληροφορίες:
legends2004@fairplay.gr
210 6231078
 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης